Fajnie tam mają C-:
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:35
🔥
DOBROLIN pasta najlepsza i basta!
- teraz popularne
msnrc napisał/a:
My tylko cisnęliśmy i dmuchaliśmy manekina, ale za to do dzisiaj pamiętam jak udzielić pierwszej pomocy![]()
u mnie nawet manekina nie było...
za to było, jak uratować się po wybuchu wulkanu.
JAK W POLSCE ŻADEN NIE JEST AKTYWNY........
Słąbe szkoły mieliście. W mojej na PO byliśmy 2 razy na poligonie, rozkładaliśmy i składaliśmy karabiny, miałem okazję nawet pobawić się działkiem od Rosomaka.
bogus32pl napisał/a:
W szkole powinny być tylko dwa podstawowe przedmioty, P.O. i historia by wiedzieć jak i do kogo strzelać.
Szacunek dla nich oraz zazdrość z mojej strony.
I jeszcze język polski, by wiedzieć jak pisze się skrótowce.
Do tych rosyjskich dupek na pewno będą strzelać (na tfasz) przy polskich drogach
Ostatnio strzelałem z AKacza na strzelnicy w Chorzowie, fajnie lata.
Generalnie polecam każdemu to miejsce, jeden z większych arsenałów w Polsce.
Generalnie polecam każdemu to miejsce, jeden z większych arsenałów w Polsce.
bogus32pl napisał/a:
W szkole powinny być tylko dwa podstawowe przedmioty, P.O. i historia by wiedzieć jak i do kogo strzelać.
Szacunek dla nich oraz zazdrość z mojej strony.
i matma, zeby odroznic ludzi ktorym mozna dac bron od debili.
Jak już pojechaliście mnie i czujecie się lepiej to moim zdaniem, lepiej mieć problem z pisownia niż z obroną własną.
Po drugie piszecie że gdyby nie szkoła to by mnie Tusk sprzedał, z tego co widzę sprzedał nawet was, już dawno, razem ze mną. Więc nie mów mi że szkoła i to co Ci w niej mówią rozszerza twoje horyzonty, bo to po prostu śmieszne.
Po drugie piszecie że gdyby nie szkoła to by mnie Tusk sprzedał, z tego co widzę sprzedał nawet was, już dawno, razem ze mną. Więc nie mów mi że szkoła i to co Ci w niej mówią rozszerza twoje horyzonty, bo to po prostu śmieszne.
CzepAK napisał/a:
AKS74 a to jest tłumik płomienia
No i o to chodziło, podziękował...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie