Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Lew 2013-07-14, 13:29 12
@sati696

Jak nie wiesz , to nie p🤬l. Kasa od sponsorów idzie na Wooodstok

I wszyscy dupnospinacze zapewne ani razu nie byli na impreze Woodstokowej i p🤬lą, bo zapewne 2 groszy do biletu brakuje albo rodzice nie pozwalają.

Wole tą imprezę niż technonajebki z dużą ilością białego w nosie .
Zgłoś
jv69 2013-07-14, 16:03 8
Sodoma i Gomora kuuurwaaa! Piwo...

PS. Mnie bardziej brzydzi grubawa albo spedalona gimbaza, która siedzi przed kompem i spuszcza się przed klawiaturą hejtując wszystko na około!
Zgłoś
R................3 2013-07-14, 16:49 28
salv napisał/a:

Masz już materiał filmowy z tegorocznego WooD'a który się jeszcze nie odbył? Przec🤬j jesteś...

To jest zapowiedź tegorocznego woodstocku, zmontowana z poprzedniej edycji mądralo

A co do reszty, jak ludzie boicie się odrobiny kurzu to siedzieć w domach i się nie odzywać.
Na Woodstock jedzie się dla ludzi i muzyki, jeśli ktoś nie był na woodstocku to często myśli że brud syf i c🤬jowy klimat tam jest, a prawda jest taka że jak chcesz dbać o higienę to dasz radę
Ale tam chociaż możesz zaczepić dowolną osobę i pogadać o wszystkim, a spróbujcie tak na ulicy dowolnego miasta gdzie nikogo nie znacie...

Dla wszystkich tych którzy jadą w tym roku, wielkie piwko!
A reszta albo niech się przekona albo siedzieć całe życie przy komputerach : x

PS. 'Zaraz będzie ciemno!'
Zgłoś
salv 2013-07-14, 17:20 16
Raikiri73,
Dobrze prawisz, chyba z niczym co napisałeś nie da się nie zgodzić.

Cytat:

PS. 'Zaraz będzie ciemno!'

Zamknij sie!
Zgłoś
A................r 2013-07-14, 20:02 1
@up To było "ściemnia się", ale c🤬j...
Zgłoś
P................y 2013-07-14, 20:07 4
wszyscy na bródstock! ja jadę ^^
Zgłoś
Hanys22 2013-07-14, 20:13 4
Brudstock Festival

Może i git muzyka, git atmosfera, ale za dużo anarchistycznego gówna.
Lecz od deski do deski, to dodają te owe elementy takiej atmosfery ogólnego rozp🤬olu, która po pewnej ilości alkoholu staję się wręcz zajebista i da się ją tolerować, dlatego jeśli ktoś zamierza jechać, to niech jedzie, pobawi się. Byłem w tamtym roku, było, jak było. Podobało mi się i nie. Warto pojechać i zobaczyć, ale żeby poczuć ten klimat, to trzeba zostać choć przez jakiś czas takim właśnie brudasem, lub odizolować się od 'gówna' i usiąść z boku z piwem, stając się koneserem muzyki i krytykiem wszystkiego dookoła, bawiąc się bez brudu. Choć im więcej piw, tym bardziej chcesz pójść w tłum
Zgłoś
misfits86 2013-07-14, 20:14 6
Pewnie że jadę. Po raz szósty. Zajebista impreza polecam wszystkim fanom cięższych brzmień
Zgłoś
K0saZNosa 2013-07-14, 20:28
Stehlen napisał/a:

a lot of brudas!

Poliglota j🤬y ;d
Zgłoś
x................s 2013-07-14, 20:33 5
Rozj🤬 to ścierwo na kawałki
Zgłoś
Wroganin 2013-07-14, 20:34 4
Jadę na pewno
Zgłoś
luczekkk 2013-07-14, 20:36 4
3 dni bez mydła to nie dla mnie
sory
Zgłoś
o................u 2013-07-14, 20:46 5
Zgłoś
d................q 2013-07-14, 20:48
dobra nuta, zna ktos tytół ?
Zgłoś
szympas1 2013-07-14, 20:48 11
Woodstock muzycznie wypalił się kompletnie, w tym roku poza Anthraxem, Kabanosem i dwoma projektami(jeden o historii metalu drugi o historii punkrocka) to nie ma tam kompletnie nic. A i atmosfera tez siada, nowa muzyka awykle elektroniczna ściąga nowych ludzi nie w klimacie starego wooda i jest dupa. Nie wiem czy Owsiak ma jakieś muzyczne wymagania od sponsorów czy co ale muzycznie powinien wrócić korzeni a i stara atmosfera wróci razem z muzą <TAK JADĘ>
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie