@sati696
Jak nie wiesz , to nie p🤬l. Kasa od sponsorów idzie na Wooodstok
I wszyscy dupnospinacze zapewne ani razu nie byli na impreze Woodstokowej i p🤬lą, bo zapewne 2 groszy do biletu brakuje albo rodzice nie pozwalają.
Wole tą imprezę niż technonajebki z dużą ilością białego w nosie .
Jak nie wiesz , to nie p🤬l. Kasa od sponsorów idzie na Wooodstok

I wszyscy dupnospinacze zapewne ani razu nie byli na impreze Woodstokowej i p🤬lą, bo zapewne 2 groszy do biletu brakuje albo rodzice nie pozwalają.
Wole tą imprezę niż technonajebki z dużą ilością białego w nosie .
Sodoma i Gomora kuuurwaaa! Piwo...
PS. Mnie bardziej brzydzi grubawa albo spedalona gimbaza, która siedzi przed kompem i spuszcza się przed klawiaturą hejtując wszystko na około!

PS. Mnie bardziej brzydzi grubawa albo spedalona gimbaza, która siedzi przed kompem i spuszcza się przed klawiaturą hejtując wszystko na około!

salv napisał/a:
Masz już materiał filmowy z tegorocznego WooD'a który się jeszcze nie odbył? Przec🤬j jesteś...![]()
To jest zapowiedź tegorocznego woodstocku, zmontowana z poprzedniej edycji mądralo

A co do reszty, jak ludzie boicie się odrobiny kurzu to siedzieć w domach i się nie odzywać.
Na Woodstock jedzie się dla ludzi i muzyki, jeśli ktoś nie był na woodstocku to często myśli że brud syf i c🤬jowy klimat tam jest, a prawda jest taka że jak chcesz dbać o higienę to dasz radę

Ale tam chociaż możesz zaczepić dowolną osobę i pogadać o wszystkim, a spróbujcie tak na ulicy dowolnego miasta gdzie nikogo nie znacie...
Dla wszystkich tych którzy jadą w tym roku, wielkie piwko!
A reszta albo niech się przekona albo siedzieć całe życie przy komputerach : x
PS. 'Zaraz będzie ciemno!'
Raikiri73,
Dobrze prawisz, chyba z niczym co napisałeś nie da się nie zgodzić.
Zamknij sie!
Dobrze prawisz, chyba z niczym co napisałeś nie da się nie zgodzić.
Cytat:
PS. 'Zaraz będzie ciemno!'
Zamknij sie!

Brudstock Festival
Może i git muzyka, git atmosfera, ale za dużo anarchistycznego gówna.
Lecz od deski do deski, to dodają te owe elementy takiej atmosfery ogólnego rozp🤬olu, która po pewnej ilości alkoholu staję się wręcz zajebista i da się ją tolerować, dlatego jeśli ktoś zamierza jechać, to niech jedzie, pobawi się. Byłem w tamtym roku, było, jak było. Podobało mi się i nie. Warto pojechać i zobaczyć, ale żeby poczuć ten klimat, to trzeba zostać choć przez jakiś czas takim właśnie brudasem, lub odizolować się od 'gówna' i usiąść z boku z piwem, stając się koneserem muzyki i krytykiem wszystkiego dookoła, bawiąc się bez brudu. Choć im więcej piw, tym bardziej chcesz pójść w tłum
Może i git muzyka, git atmosfera, ale za dużo anarchistycznego gówna.
Lecz od deski do deski, to dodają te owe elementy takiej atmosfery ogólnego rozp🤬olu, która po pewnej ilości alkoholu staję się wręcz zajebista i da się ją tolerować, dlatego jeśli ktoś zamierza jechać, to niech jedzie, pobawi się. Byłem w tamtym roku, było, jak było. Podobało mi się i nie. Warto pojechać i zobaczyć, ale żeby poczuć ten klimat, to trzeba zostać choć przez jakiś czas takim właśnie brudasem, lub odizolować się od 'gówna' i usiąść z boku z piwem, stając się koneserem muzyki i krytykiem wszystkiego dookoła, bawiąc się bez brudu. Choć im więcej piw, tym bardziej chcesz pójść w tłum

Pewnie że jadę. Po raz szósty. Zajebista impreza polecam wszystkim fanom cięższych brzmień

Woodstock muzycznie wypalił się kompletnie, w tym roku poza Anthraxem, Kabanosem i dwoma projektami(jeden o historii metalu drugi o historii punkrocka) to nie ma tam kompletnie nic. A i atmosfera tez siada, nowa muzyka awykle elektroniczna ściąga nowych ludzi nie w klimacie starego wooda i jest dupa. Nie wiem czy Owsiak ma jakieś muzyczne wymagania od sponsorów czy co ale muzycznie powinien wrócić korzeni a i stara atmosfera wróci razem z muzą
<TAK JADĘ>