Główna Poczekalnia Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:39
Przystanek Woodstock
szpon2 • 2019-06-27, 12:27
Zeszłoroczny wyjazd na Przystanek Woodstock to był ogromny błąd. Syf, smród, na glebie leży jakiś nieprzytomny gość, cały obrzygany, spodnie mokre bo się zeszczał. Trzeba uważać żeby nie wdepnąć w jakąś strzykawkę, bo wala się tego co nie miara.

Jakiś gość w dredach pije wodę z kałuży bo chyba odwodniły go piguły. W przeciągu 1 godziny podeszło do mnie pięciu różnych dilerów i pytali się czy chcę może kupić [substancja którą akurat mieli]. Jakaś laska w koszulce z Che Guevarą z nieogolonymi nogami i zarośniętymi pachami podniosła spódniczkę pokazując włochatą cipę mówiąc "to może być twoje za 20 złotych".

Wszędzie walały się odchody. Ludzie bez kozery walili na hejnał jabole z butelek. Obok jakiś typek posuwał na trawniku leżącą tam kompletnie gołą grubą lochę, taką ważącą luźno ponad 100 kilo. Oboje wydawali z siebie dźwięki jak zwierzęta. Po chwili typek skończył i zmienił go kolega, który do tej pory się tylko przyglądał. Głośniki bombardowały uszy jakimś niezrozumiałym bełkotem przeplatanym piszczącymi dźwiękami. Mało co nie przewróciłem się o faceta, który zwyczajnie pomiędzy ludźmi kucnął, ściągnął pory i zaczął srać. Smród zmieszanego potu, moczu i fekaliów był nie do zniesienia.

A to był dopiero dworzec we Wrocławiu.
Zgłoś
illuminati220 2019-06-27, 12:34 20
We Wrocławiu może i tak jest ale na Woodstocku nie widziałem jeszcze takich dziwów
Zgłoś
os79 2019-06-27, 12:39 26
Oj Ziemkiewicz już daj spokój... Wystarczy że w "Od rzeczy" dupę Jarkowi liżecie bo was utrzymuje ale od sadola łapy precz !
Zgłoś
expieczesto 2019-06-27, 13:19 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2019-06-27, 13:31 10
Illuminati220, chyba byliśmy na innych Woodstockach.

Dodam jeszcze tylko, że znajomy złapał tam HIV, bo się przewrócił i wpierdzielił w gniazdo cyberpunkowych szerszeni, które zamiast żądeł miały zużyte igły po helupie.
Zgłoś
szczękoczułki 2019-06-27, 13:34 21
Miałem plany polecieć na Teneryfę w tym roku,ale namówiłeś mnie na ten Wrocław.
Zgłoś
crossdressphyxia 2019-06-27, 13:41 143
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2019-06-27, 13:47 7
Zgłoś
Widelecc 2019-06-27, 13:59 19
Zgłoś
ritu4l 2019-06-27, 14:20 49
Zgłoś
ServerusSnake 2019-06-27, 14:20 4
A to był dopiero dworzec... Bo pewnie dalej nie dojechałeś i chuaj widziałeś Na Woodstocku jestem systematycznie od 1999 r i o takich bzdurach nie słyszałem, ani ich nie widziałem. Chyba że w nazi-tubie- TVPiS Ale oczywiście dilerzy to ci chyba w dupę złoili i ci trauma została skoro takie fanaberie wypisujesz
Zgłoś
kokonnn 2019-06-27, 14:29 4
Stary ale ty chyba pomyliłeś imprezy, z opisu to nie wygląda na woodstock tylko 180 urodziny twojej starej ;]
Zgłoś
Sushy 2019-06-27, 14:29 5
Pasta która przewijała się po internecie juz dziesiątki razy a ludzie jeżdżący na brudstocka dalej bóldupczą niemiłosiernie
Zgłoś
konto usunięte 2019-06-27, 14:37 10
Zgłoś
ewela416 2019-06-27, 14:43
Typ sam po tabletach wkrecil se film i do tej pory ma zwidy. Odstaw autorze tematu ten syf.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem