Bracia FIGO-FAGOT i ich "O Boże Boże Boże Bożenko".
Jeden z lepszych kawałków z nowego serialu GIT - Kaliber 200 volt.
Raczej dla wielbicieli gatunku.
PS. 3 odcinki nowego serialu znajdziecie już na YT.
kolejny hit GIT produkcji
Konto usunięte
2012-04-07, 13:34
Gdzie ciąg dalszy?!
Konto usunięte
2012-04-07, 13:38
Kaliber 200 Volt. Polecam
według daty dodania to film sprzed prawie roku..
Konto usunięte
2012-04-07, 14:04
Co wam się k🤬a ludzie w tym podoba...? Nie czaje tego kompletnie -.- Przecież to jest pop🤬lone jak lato z radiem. Co za debile jeżdżą na ich koncerty?
Ja tez mogę napisać taką piosenkę w każdej chwili:
Pisze, pisze, pisze sobie na kompie! I oglądam teraz to ciulstwo ! Czemu k🤬a, k🤬a, k🤬a to oglądacie? Przecież ja to samo pisze fiacie ooo itd.
@Siemek ty ponury bucu. Ludzie mają poczucie humoru i fajnie jest posłuchać czegoś śmiesznego, z jajem po całym tygodniu p🤬lenia o matce Madzi, Smoleńsku kłótniach złodziei w sejmie itd.
Rozumiem, że ty możesz czerpać przyjemność z rozmowy na temat wpływy cieplarnianego na rozmiar nóżek pingwinów i w raz ze swoimi ziomkami śmiać się, że pingwin cesarski ma ogonek mniejszy od pingwina z Grenlandii. Spoko każdy ma faze, ale do c🤬ja zamilcz i uszanuj gusta innych osób.
Pozdro zadufany ignorancie.
Konto usunięte
2012-04-07, 14:12
@camperboy
Wyrażam swoją opinię ty zadufany imbecylu i c🤬ja Ci do tego. Aż kusi, żeby użyć pewnego słowa na "s" ....
Konto usunięte
2012-04-07, 14:14
Siemek napisał/a:
blabla
Ja tez mogę napisać taką piosenkę w każdej chwili:
Pisze, pisze, pisze sobie na kompie! I oglądam teraz to ciulstwo ! Czemu k🤬a, k🤬a, k🤬a to oglądacie? Przecież ja to samo pisze fiacie ooo itd.
@Siemek wyrażał byś opinię gdybyś nie jechał po ludziach. Więc to ty sp🤬alaj
Siemka dziewczyna zdradza z cyganem
podpis użytkownika
Gdzie był bóg jak rozdawali białaczkę dwuletnim dzieciom?
camperboy napisał/a:
fajnie jest posłuchać czegoś śmiesznego
jedno wazne ale to kurewnie wazne pytanie .
Co ! W! Tym! Jest! K🤬a! Śmiesznego ?!
podpis użytkownika
Na tarczy krew
Dowód zwycięstwa i zadanych ran
Jeden mam cel
By w jęku przegranych dopalił sie dzień
Moja dziewczyna wyciągnęła mnie ostatnio na wernisaż jakiejś Francuzki - fotografa. Było tam m. in. zdjęcie jak byk liże ją po cyckach. Myślałem że po takie rzeczy muszę na sadola wchodzić, a tu niespodzianka! Ludzie to nazywają sztuką. Nie rozumiem tego, tak jak nie rozumiem co w tym filmiku jest śmiesznego, ale bardziej szanuję ludzi którzy śmieją się z głupich rzeczy których nie rozumiem, niż takich którzy zachwycają się c🤬jowymi rzeczami nazywanymi sztuką, których pewnie sami nie rozumieją.
Kłócą się o gustach... ja p🤬le
Siemek, właśnie na tym to polega. Dodaj do tego tekstu muzyczkę i niech cię poniesie fantazja

Bez spiny panowie, bez spiny.
Siemek napisał/a:
@camperboy
Wyrażam swoją opinię ty zadufany imbecylu i c🤬ja Ci do tego. Aż kusi, żeby użyć pewnego słowa na "s" ....
Szyszunia:D!?
Powiem Wam, że jestem wiernym fanem zespołu Figo Fagot i obejrzałem również wszystkie odcinki Kaliber 200 Volt i myślałem,że już wszystkie piosenki zdążyły przetoczyć się przez ten portal. Widzę, że się myliłem także wrzucę coś jeszcze z ciekawszych utworów. Jeśli ktoś byłby zainteresowany to niedługo Figo Fagot wypuszcza płytę.