Jeśli to prawda to o k🤬a mać ja p🤬lę
W skrócie:
Biorą i zamrażają twoje ciało w ciekłym azocie, potem je kruszą, liofilizują i robią z pozostałości nawóz...
Żyć nie umierać
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Hmmm w zasadzie nasi praktykowali to długo przed chrześcijaństwem. Taki kurhan w lesie można poznać właściwie tylko po kształcie zbyt regularnym na strukturę naturalną
e................s
2017-12-18, 20:14
kurcze, żałujecie robaczkom jedzenia,
co z was za ludzie
Powinni jeszcze zezwolić na sadzenie gdziekolwiek np. przy domu. Można potem trolować dzieciaka, że jak będzie niegrzeczne to drzewo razem z duchem dziadka przyjdzie i zacznie go dusić.
Ale o co marudzenie. Przecież ty jako indywidualna jednostka umierasz wraz ze śmiercią mózgu. To co zostaje to jedynie kupa mięcha, flaków, odchodów itd. Jedyny powód dla którego przywiązujemy do tego uwagę to to że był to pojemnik na osobę którą znaliśmy.
Tylko kremacja. Po smierci chce sobie wygrzac gnoty.
P................s
2017-12-18, 22:07
Jest też coś podobnego - Capsula Mundi. Jest to taki biodegradowalny kokon, do którego wkłada się zmarłą osobę i sadzi na tym drzewo. Tak to wygląda:
Taki zdziwiony jesteś jakby ci wczoraj internet podłączyli.
Przecież to już któreś z kolei wcielenie
"zostań po śmierci drzewem".
Tu masz np. Bios Urn:
I uwaga żarcik
Co jest lepsze od bycia warzywem?
Bycie drzewem
To że człowiek zostanie strawiony przez ziemię i powstaną z tego rośliny to piękne... Ale k🤬a NAWÓZ i inni ludzie to mają jeść... To już kwintesencja zachodniej nowoczesności i "postępu".
podpis użytkownika
Niezmanipulowany
a potem to weganie wp🤬lają
podpis użytkownika
"Czlowiek ma sie rozwijac a nie byc hamowany przez obiekt ktory ma co innego miedzy nogami niz on"
1................d
2017-12-19, 9:30
Ja bym chciał żeby mnie skremowali i moje prochy zmieszali z ziołem i koksem.
Część znajomych by mnie paliła, część wciągała. Byłaby bania w c🤬j.
Lepsze to niż przerobienie na dodatek do paszy dla krów.
Elegancko i sterylnie. Podoba mi się.
podpis użytkownika
Jezus był lewakiem.
Serio Was obchodzi co zrobią z mięsem po śmierci? Oby na ulicy nie leżało bo zaśmierdnie. Nie wiedziałem, że tu takie delikatne osoby buszują ^^