Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Przyszłość pogrzebów
~Velture • 2017-12-18, 14:04
Jeśli to prawda to o k🤬a mać ja p🤬lę

W skrócie:
Biorą i zamrażają twoje ciało w ciekłym azocie, potem je kruszą, liofilizują i robią z pozostałości nawóz...
Żyć nie umierać

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
Noside 2017-12-18, 14:08 21
Tak się zastanawiałem na c🤬j mi przy kremacji, czy jakimś tam kruszeniu na lód do drinków, potrzebny garnitur

podpis użytkownika

Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Zgłoś
Wiewór 2017-12-18, 14:09 10
Pffff. Panie w Korei Pn. tak nawożą ziemię od wojny.
Co prawda pomijają 99% etapów ale to przez brak technologii
Efekt ten sam więc po co przepłacać.

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
Sol 2017-12-18, 14:14 8
Posadzą na Tobie jabłonkę, a potem żona z jabłek upiecze szarlotkę Albo zrobi cydr.

Są też inne fajne metody pośmiertnego traktowania. Mogą Cie przerobić na diament albo rozsypać prochy w kosmosie. Co kto lubi

podpis użytkownika

Sickening, weakening don't let another somber pariah consume your soul
You need straightening, toughening
It takes a bit of dark to rekindle the fire burning in you
Ignite the fire within you
Zgłoś
nowynick 2017-12-18, 14:28 34
Znacznie milsza perspektywa być nawozem dla jakiegoś krzaczka niż być op🤬lonym przez drenujące całe ciało robale, gnicie, śmierdzenie i takie tam uroki klasycznego pochówku... A jeszcze może jakiś typ przyjść nocą z łopatą i rozdziewiczyć pośmiertnie w dupę...
Zgłoś
k................1 2017-12-18, 14:37
no i pięknie tyle nawozu się marnuje mam nadzieje ze doczekam takiego pochówku
Zgłoś
gieno1 2017-12-18, 15:37 1
Będzie miał pies gdzie lać
Zgłoś
Krak 2017-12-18, 15:51
A potem przyjdzie rodzina i będzie się przytulać do drzewa albo przykuwać łańcuchami jak trzeba będzie je wyciąć.
Zgłoś
latarnik 2017-12-18, 16:12 5
tak mi się skojarzyło
tak od 1.13
Zgłoś
Dr0mg 2017-12-18, 16:17 3
Noniesondze napisał/a:

Tak się zastanawiałem na c🤬j mi przy kremacji, czy jakimś tam kruszeniu na lód do drinków, potrzebny garnitur

no chyba nie, przerzucają Cie do kartonowego pudła na waleta i poszedł z wiatrem, problem jest z grubasami gdyż tkanka tłuszczowa się rozlewa i czasem całe krematorium idzie z dymem.. ja tam myślałem oddać się na cele medyczne aczkolwiek chciałem trollowy nagrobek gdzieś na wejściu na cmentarz
Zgłoś
Rozchędażacz 2017-12-18, 17:07
W sumie to grzebią cię w ziemi potem, więc Kościół nie powinien mieć nic przeciwko

podpis użytkownika

You shall not pass!
Zgłoś
Organista 2017-12-18, 17:23
A prawo robactwa dla pożywienia ?
Tego już za wiele.
Robale też mają mieć co jeść.
Stop kremacji, stop zamrażaniu.
Zgłoś
Zadi_ 2017-12-18, 18:26 3
@up mówisz tak, bo byś robotę stracił
Zgłoś
Mors_Nigra 2017-12-18, 19:38 1
I bardzo dobrze, pochówek w 4 betonowych ścianach i drewnianym pudle to jedna z tych tradycji z którymi trzeba zerwać, i to jak najprędzej. Zresztą to już się dzieje, ludzie wybierają kremację i dobrze. Lub coś takiego. Ew można by zacząć chować szczątki skromnie w ziemi po lasach, żadnych trumien, jak kiedyś.

podpis użytkownika

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
GwałcicielKuz 2017-12-18, 19:42 1
najpierw kremacja czyli jak żyda do pieca a popiolek w las a teraz to nawet o krok dalej przerobią cie na obornik . to szybciej jest rzucic zwłoki świnią do żarcia to potem mieso jest i gnuj jednocześnie po ch...j wydawać pieniadze na azoty jak taka forma jest szybsza i bardziej pożyteczna .
Niech sie te liberalne pojeby same na gówno dają przerabiać Ja jestem Katolikiem i jak ludzi powinni nas chowac. nawet kiedyś człowiekowi do grobu kwiaty i broń wkładali a nie srali na grub.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie