@Cezzar powinien to zobaczyć... To mu się odechce r🤬ania Chatbotów. Taki Chatbot kutosa urwie i nawet się nie skapnie że ów pindol już nie jest przymocowany do reszty Cezzika...
Shaolin_Majster napisał/a:
@ powinien to zobaczyć... To mu się odechce r🤬ania Chatbotów. Taki Chatbot kutosa urwie i nawet się nie skapnie że ów pindol już nie jest przymocowany do reszty Cezzika...

ale ta ciężarówka jest poza stałą kontrolą

Jakby ktoś je nadzorował kamerkami to by od razu zareagował
Do końca 2025 roku ma powstać pierwsze 5000 robotów, które mają zastąpić pracownika
Poopatulony napisał/a:
Do końca 2025 roku ma powstać pierwsze 5000 robotów, które mają zastąpić pracownika
Widzę, że informacje i wiedza czerpana z dupy
www.danezdupy.pl
Jak nie wiesz co napisać, nie masz pojęcia co się dzieje, ale koniecznie chcesz się czuc i pokazać innym, że jesteś mądry, wejdź na naszą stronę. Zapraszamy. Wszystkie dane są z dupy, bez jakiegokolwiek potwierdzenia naukowego !
I ty możesz zostać internetowym specjalistą od niczego !
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Ciekawe,, czy kiblarz wyczepił się już na początku, czy starł się po drodze.
Przypomina się scena z pojazdami autonomicznymi z filmu "Logan" z 2017 roku, wtedy wydawało się to sci-fi z odległej przyszłości, a tu się okazuje że już po 8 latach mamy takie niepełnosprawne pojazdy autonomiczne.
Driver19cm napisał/a:
Widzę, że informacje i wiedza czerpana z dupy
www.danezdupy.pl
Jak nie wiesz co napisać, nie masz pojęcia co się dzieje, ale koniecznie chcesz się czuc i pokazać innym, że jesteś mądry, wejdź na naszą stronę. Zapraszamy. Wszystkie dane są z dupy, bez jakiegokolwiek potwierdzenia naukowego !
I ty możesz zostać internetowym specjalistą od niczego !
Dużo się zacofałeś przez Swój nieustabilizowany tryb życia chyba co?. Radzę odrobić lekcję, bo Ja 30 lat temu poznałem technologię wojskową, którą dzisiaj nazywamy Internetem.
Zachowujesz się jak sprzedawca, który ma łeb jak sklep i puste pułki.
Szkoda strzępić ryja

Cezzar napisał/a:
ale ta ciężarówka jest poza stałą kontrolą
Jakby ktoś je nadzorował kamerkami to by od razu zareagował
taki jest zamysł AUTONOMICZNEJ ciężarówki. autonomiczny - bez nadzoru.
Motocykl leżał na jezdni po wypadku i ten pojazd autonomiczny zahaczyl o niego
Jeśli to wina kiblarza to co za różnica czy rozsmaruje go na długości 100m czy 100 km? Przyszłość transportu należy do ai. Chociaż uwielbiam prowadzić i mam za sobą krótką karierę w wyścigach nie mam co do tego żadnych wątpliwości...
Tym się różnią chińskie roboty od amerykańskich.
Amerykańskie Jak wykryją pachołek drogowy Na masce to włączą awaryjne I czekają na serwer operatora ze srobokretem.
Chińskie Jak widzą motocykl wrzucają 4 bieg
Amerykańskie Jak wykryją pachołek drogowy Na masce to włączą awaryjne I czekają na serwer operatora ze srobokretem.
Chińskie Jak widzą motocykl wrzucają 4 bieg