Tak, polscy "inżynierowie" są lepsi, widziałem takich nie jeden raz na schodach ruchomych. A na bieżni początkujący mają przerąbane - wiem, bo kupiłem kilka tygodni temu

Dokładnie małpy j🤬e zanim to kurestwo się oswoi to musi przejść kilka pokoleń i tak nie do końca bo te kurewskie geny zostają
Te zwierzęta bez bialego człowieka by nie przetrwały, kiedyś może I byly potrzebne do pracy dla bialego Pana... teraz tylko szkodzą społeczeństwu.
Przecież to dziecko jakieś. .rownie dobrze wasz synek na który płacicie alimenty by tak samo się wyłożył.
1234dupa napisał/a:
Przecież to dziecko jakieś. .rownie dobrze wasz synek na który płacicie alimenty by tak samo się wyłożył.
Nie dziecko tylko młode małpy. Jest różnica k🤬a.
Janko napisał/a:
Dokładnie małpy j🤬e zanim to kurestwo się oswoi to musi przejść kilka pokoleń i tak nie do końca bo te kurewskie geny zostają
eksperyment zwany USA pokazał, że nigdy cz🤬cha nie oswoisz , oni zawsze będą tacy sami, agresywna kupa roszczeniowego gunwa , która jedyne co w miare dobrze potrafi to kradzież z rozbojem
K🤬a jakie zj🤬e są te kurewskie zwierzęta.
Nie do wiary, że damy sobie tego syfu nadciągać.
Trzeba będzie jakieś tajne bojówki utylizacyjne zorganizować i pozbywać się ich.
Nie do wiary, że damy sobie tego syfu nadciągać.
Trzeba będzie jakieś tajne bojówki utylizacyjne zorganizować i pozbywać się ich.