Standardowo Rosja.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:57
@up up
Jak na Twój wiek to gadasz jak 15-latek. Sam jeżdżę samochodem i motocyklem więc mam szacunek i do jednych i do drugich. Nie twierdzę też, że motocykliści są bardziej uprzywilejowani. Równie dobrze mógłby to być samochód... Tak poza tym nie jechał równolegle na jednym pasie bo zjechał na drugi.
Pozdro
PS to nie kłótnia tylko wyrażanie własnych poglądów
Jak na Twój wiek to gadasz jak 15-latek. Sam jeżdżę samochodem i motocyklem więc mam szacunek i do jednych i do drugich. Nie twierdzę też, że motocykliści są bardziej uprzywilejowani. Równie dobrze mógłby to być samochód... Tak poza tym nie jechał równolegle na jednym pasie bo zjechał na drugi.
Pozdro
PS to nie kłótnia tylko wyrażanie własnych poglądów
lelak w mesiu nawet nie luknął w lusterko (chociaż stopy mu się zapaliły
) brak kierunkowskazu, ba linia ciągła, motocyklista jechał prawidłowo, zmienił pas do jazdy na wprost i w prawo...
Mówcie co tam sobie chcecie obydwaj zawinili. Koleś na szlifierce nie powinien wyprzedzać z prawej, a ten mózg w szmelcedesie powinien zachować szczególną ostrożność przy zmianie pasa.
Rosja... tam nawet kamery na motorach mają inaczej zamontowane niż w innych krajach.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie