podpis użytkownika
Fuck lefties!!!Ci za murami to sami niewinni z czystymi kartotekami....
Chłopaki spod celi to zdecydowanie nie moje towarzystwo ale chwała im za to, że mają jakieś zasady i po trafieniu do pudła taki socjopata ma ciężko przej🤬e przez cały czas pobytu w więzieniu. Piwko dla nich w takim razie
Nic nie wiesz o więzieniu. Taki koles dostaje osobną cele i ochronke 48/7. Ma osobne godziny spaceru. Nie widzą sie z więźniami. W p🤬de dostaja te osoby co siedzą na przyklad za pobicie kobiety lub zwierząt bo zazwyczaj ich wpuszczają na cele zbiorowe.
Jeśli wymierzanie sprawiedliwości pozostawiamy bandytom w więxieniach to jest to katastrofa.
Ci za murami to sami niewinni z czystymi kartotekami....
Oczywiście, że 99% to patologia ale wp🤬l i poniżenie osobnika, który skrzywdził bezbronną osobę jaką jest dziecko należy pochwalać. Wymiar sprawiedliwości najczęściej jest zbyt łagodny dla większości bandytów bo jest coraz bardziej "cywilizowany" i wszędzie widzi okoliczności łagodzące. Jak dla mnie kara powinna być bezlitosna aby zaspokoić oczekiwania rodziny ofiary. W końcu to wymiar sprawiedliwości więc powinni wymierzyć sprawiedliwość a nie jakąś błahą karę.
podpis użytkownika
Fuck lefties!!!Nic nie wiesz o więzieniu. Taki koles dostaje osobną cele i ochronke 48/7. Ma osobne godziny spaceru. Nie widzą sie z więźniami. W p🤬de dostaja te osoby co siedzą na przyklad za pobicie kobiety lub zwierząt bo zazwyczaj ich wpuszczają na cele zbiorowe.
No to c🤬jowo. Powinni "dostawać w p🤬dę" codziennie a nie być pod ochroną.
podpis użytkownika
Fuck lefties!!!

Tak samo ci, co teraz wyją, po wyjściu z pierdla,
powinni być witani przez swoich sąsiadów z osiedla czy dzielnicy.
Każdy z sąsiadów powinien mieć prawo ( i obowiązek!) dojechać patusa, który wraca z odsiadki.
Wtedy byłoby bardzo, bardzo OK.
Kolejny dobry chłopak idzie za kraty z byle powodu. Ehh szkoda mi kierasa mam nadzieje że dobrze odsiedzi wyrok, trzymaj się tam chłopaczyno i głowa do góry.
Pogięło cie koleś do reszty?
Chłopaki spod celi to zdecydowanie nie moje towarzystwo ale chwała im za to, że mają jakieś zasady i po trafieniu do pudła taki socjopata ma ciężko przej🤬e przez cały czas pobytu w więzieniu. Piwko dla nich w takim razie
Gangusy co bili ludzi i ich okradali, podnosili rece na swoje rodziny to osoby z zasadami?

Gangusy co bili ludzi i ich okradali, podnosili rece na swoje rodziny to osoby z zasadami?
Nie. Napisałem "mają jakieś zasady". Nie znaczy to w takim razie, że wszystkie, które powinni mieć normalni ludzie, ani, że pochwalam ogólnie ich zasady. J🤬 patusów. Cieszę się tylko, że przy okazji jacyś zwyrodnialcy obskoczą wp🤬l. Napisałem również, że to nie moje towarzystwo. Wcale nie chcę ich tu wybielać.
podpis użytkownika
Fuck lefties!!!