📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:23

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeśli wymierzanie sprawiedliwości pozostawiamy bandytom w więxieniach to jest to katastrofa.
Ci za murami to sami niewinni z czystymi kartotekami....
Ci za murami to sami niewinni z czystymi kartotekami....

Wyją i straszą - jest OK
Tak samo ci, co teraz wyją, po wyjściu z pierdla,
powinni być witani przez swoich sąsiadów z osiedla czy dzielnicy.
Każdy z sąsiadów powinien mieć prawo ( i obowiązek!) dojechać patusa, który wraca z odsiadki.
Wtedy byłoby bardzo, bardzo OK.
Tak samo ci, co teraz wyją, po wyjściu z pierdla,
powinni być witani przez swoich sąsiadów z osiedla czy dzielnicy.
Każdy z sąsiadów powinien mieć prawo ( i obowiązek!) dojechać patusa, który wraca z odsiadki.
Wtedy byłoby bardzo, bardzo OK.
Kolejny dobry chłopak idzie za kraty z byle powodu. Ehh szkoda mi kierasa mam nadzieje że dobrze odsiedzi wyrok, trzymaj się tam chłopaczyno i głowa do góry.
To ta sprawa z Rudy Śląskiej?
dlwar napisał/a:
Kolejny dobry chłopak idzie za kraty z byle powodu. Ehh szkoda mi kierasa mam nadzieje że dobrze odsiedzi wyrok, trzymaj się tam chłopaczyno i głowa do góry.
Pogięło cie koleś do reszty?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie