👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dobre, to rozumiem zapis rzeczywistej rozmowy z jakiejś agendy ONZ?
polski jak zwykle niema, nawet wpogodzie zagranicznej nie pokazują pogody w polsce Ukrainy to tak
Byku35 napisał/a:
polski jak zwykle niema, nawet wpogodzie zagranicznej nie pokazują pogody w polsce Ukrainy to tak
Wyłącz kompleksy, bądź optymistą. Nie ma nas bo nie mamy przywar

Smokw napisał/a:
Wyłącz kompleksy, bądź optymistą. Nie ma nas bo nie mamy przywar
Polski nie ma bo te barany po angielsku nie kumają

bodzio667 napisał/a:
@upup Polski, to nie ma nawet w twoim zdaniu...
JESTEM ŚLĄSKIEM A NIE polakiem
pracuję ze dole za elektryka i mom 5500zl. na rękę
o tysiąc wincej niż zwykły górnik
Byku toś dojebol hehe jeszcze ino godej na keryj grubie tak jebiesz

Byku35 napisał/a:
chyba kurła nIEMCEM

Byku35 napisał/a:
Ale wy na tym Śląsku macie kompleksy. Kaszubi też na przykład stanowią odrębną grupę etniczną. I zamiast marudzić jak na Śląsku zakasali rękawy doprowadzili do tego, że język Kaszubski jest oficjalnie stosowany, pielęgnują i kultywują swoją tradycje. I mimo tego, że przez wieki byli pod silnym wpływem Niemiec(przez co też nie mieli łatwo w dwudziestoleciu międzywojennym) to zaraz po odzyskaniu niepodległości przez Polskę wiedzieli kim są i do jakiego narodu należą, a jak powiesz nie jednemu Kaszubowi, że on nie Polak to i pewnie w ryj da.
Ktoś wie, do jakiego wydarzenia odnosi się akcja z Finlandią? Spóźnili się na coś?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie