Dobre, to rozumiem zapis rzeczywistej rozmowy z jakiejś agendy ONZ?
podpis użytkownika
Dupa apud
polski jak zwykle niema, nawet wpogodzie zagranicznej nie pokazują pogody w polsce Ukrainy to tak
Byku35 napisał/a:
polski jak zwykle niema, nawet wpogodzie zagranicznej nie pokazują pogody w polsce Ukrainy to tak
Wyłącz kompleksy, bądź optymistą. Nie ma nas bo nie mamy przywar

@upup Polski, to nie ma nawet w twoim zdaniu...
podpis użytkownika
Tak właśnie myślałem...
Smokw napisał/a:
Wyłącz kompleksy, bądź optymistą. Nie ma nas bo nie mamy przywar
Polski nie ma bo te barany po angielsku nie kumają

bodzio667 napisał/a:
@upup Polski, to nie ma nawet w twoim zdaniu...
JESTEM ŚLĄSKIEM A NIE polakiem
pracuję ze dole za elektryka i mom 5500zl. na rękę
o tysiąc wincej niż zwykły górnik
Byku toś dojebol hehe jeszcze ino godej na keryj grubie tak jebiesz

Byku35 napisał/a:
chyba kurła nIEMCEM

podpis użytkownika
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Byku35 napisał/a:
Ale wy na tym Śląsku macie kompleksy. Kaszubi też na przykład stanowią odrębną grupę etniczną. I zamiast marudzić jak na Śląsku zakasali rękawy doprowadzili do tego, że język Kaszubski jest oficjalnie stosowany, pielęgnują i kultywują swoją tradycje. I mimo tego, że przez wieki byli pod silnym wpływem Niemiec(przez co też nie mieli łatwo w dwudziestoleciu międzywojennym) to zaraz po odzyskaniu niepodległości przez Polskę wiedzieli kim są i do jakiego narodu należą, a jak powiesz nie jednemu Kaszubowi, że on nie Polak to i pewnie w ryj da.
podpis użytkownika
Twoja stara sra do gara, a twój stary to wp🤬la.
Ktoś wie, do jakiego wydarzenia odnosi się akcja z Finlandią? Spóźnili się na coś?