Główna Poczekalnia (1) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czupakabra Wczoraj 10:17 3
Nieźle się zbetoniła
Zgłoś
brylant1412 Wczoraj 10:38 4
dlaczego jak jest ładna dziewczyna to głupia .wiem bo moja pierwsza żona była ładna jak laleczka a głupia pacynka
Zgłoś
modified1 Wczoraj 13:19 12
Nie chce nic mówić ale takie popchnięcie pijanego do tyłu powinno być równoznaczne z usiłowaniem zabójstwa. Wystarczy że jebnie w coś z tym impetem potylicą i trupek na miejscu. Pamiętam gdzieś była nawet taka sytuacja że policja zgarnęła z przystanku pijanego gościa, oparła go o radiowóz i go nie trzymali, ten po chwili jebnął do tyłu, głową o krawężnik i zmarł ;d
Zgłoś
poznan2000 Wczoraj 13:27 1
pić to trza umić....
Zgłoś
ZiooMall Wczoraj 14:46
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Stary_Pierwiastek Wczoraj 15:45 2
brylant1412 napisał/a:

dlaczego jak jest ładna dziewczyna to głupia .wiem bo moja pierwsza żona była ładna jak laleczka a głupia pacynka

I tylko z tego powodu została byłą żoną? Czy były jakieś inne przyczyny?
Zgłoś
Sramnawas Wczoraj 15:48
W tle o matko matko po polsku!!
Zgłoś
brylant1412 Wczoraj 15:56
modified1 napisał/a:

Nie chce nic mówić ale takie popchnięcie pijanego do tyłu powinno być równoznaczne z usiłowaniem zabójstwa. Wystarczy że jebnie w coś z tym impetem potylicą i trupek na miejscu. Pamiętam gdzieś była nawet taka sytuacja że policja zgarnęła z przystanku pijanego gościa, oparła go o radiowóz i go nie trzymali, ten po chwili jebnął do tyłu, głową o krawężnik i zmarł ;d

mój sąsiad tak przez przypadek zabił goscia szamotali się ten go popchał i gostek przeleciał przez barierki i się zabił .I pierdział 5 lat
Zgłoś
Baronessa Wczoraj 16:16 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
majeńka Wczoraj 18:50 1

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
smc Dzisiaj 1:26 1
Zgłoś
majeńka Dzisiaj 1:38
smc napisał/a:

Albo r🤬anie, albo zmywanie. To się nie łączy.

Zwykle nie, ale da się.

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
smc Dzisiaj 1:51
Wtedy obydwie te czynności
Tracą na jakości
Zgłoś
ZiooMall Dzisiaj 2:53
majeńka napisał/a:

Zwykle nie, ale da się.

UOKiK ii; ich
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem