Ja p🤬le ale dno.... Ja facet nie odj🤬em się do takiego stanu jak k🤬a niektóre łaski mają w standardzie...

Cytat:
Ja p🤬le ale dno.... Ja facet nie odj🤬em się do takiego stanu jak k🤬a niektóre łaski mają w standardzie...
Ty nie zrobiłeś w swoim życiu nic ciekawego, co kiedyś mógłbyś wspominać
Siedź dalej w piwinicy przed kompem i krytykuj innych
aha jeszcze jedno, nie jesteś facet, tylko zwykła p🤬da
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
silwerbalk napisał/a:
To masz nudne życie kolego

Haha, ktoś tu nazwał p🤬da kolesia co to nigdy nie naj🤬 się do upadłego. To znaczy ze umie pic, a nie jest p🤬dą…
K🤬a bezprzesady... Za młodego tez czlowiek gleby mial. Ważne jest tylko jedno, a mianowicie ludzie z którymi się pije.
podpis użytkownika
Ola gringo
cazio napisał/a:
Haha, ktoś tu nazwał p🤬da kolesia co to nigdy nie naj🤬 się do upadłego. To znaczy ze umie pic, a nie jest p🤬dą…
Wiesz, dla większości polactwa słowo "zabawa" jest tożsame z urżnięciem się w trupa na wiejskiej dyskotece.
co te baby mają z tymi kiblami jedna sra w sklepie drugie siedzą przy muszli o co kaman
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Ogólnie całe życie się zastanawiałem po co baby w tylu chodzą do kibla? Pytałem swojej wielokrotnie bez odpowiedzi żyje do dziś.
cazio napisał/a:
Nie po prostu wiem kiedy mam dość nigdy nikt mnie nie zbierał z podłogi ani nie miałem odciny że potem nie wiedziałem co się dzieje ani nie żygałem... Nie każdy jest ze wsi
Driver19cm napisał/a:
Ty nie zrobiłeś w swoim życiu nic ciekawego, co kiedyś mógłbyś wspominać
Siedź dalej w piwinicy przed kompem i krytykuj innych
aha jeszcze jedno, nie jesteś facet, tylko zwykła p🤬da
Acha czyli twoim życiowym osiągnięciem czyniącego faceta jest się nak🤬ić do odciny że pływasz nawet jak nie ma wody albo potem dymy robić i zbierać dupe z podłoża...? Dam ci radę. masz dwie drogi albo się naucz pić albo nie pij.... Bo wyglądanie jak szmata to to nie jest obraz męskości...