👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Babosz napisał/a:
Alkohol to zguba ludzkości.
Dlatego ciągle go szukają.
Super Przyjaciólka tonie
A ta sprawdza czy się nagrało
Brawo takich ludzi potrzebuje ten serwis
A ta sprawdza czy się nagrało
Brawo takich ludzi potrzebuje ten serwis
przecież to k🤬a fejk j🤬ych szmat. ta j🤬a szmata z prawej strony już miała dziurę nie tylko w p🤬dzie i dupie ale też w puszcze, otwarła puszkę i zamiast ciągnąć (do czego została stworzona ) to k🤬a dmucha na koleżankę i ta udaje że się zlękła i skacze do wody
zrzucam najbardziej wartościowy kadr z tego filmiku gdyby ktoś nie zdążył dojść.

Kłykcin_Kończysty napisał/a:
Zwykłe ameby umysłowe.
Toż to Holenderki są.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie