Chyba juz wiadomo dlaczego Benedykt abdykowal, nie mialby czasu chodzic na saune...

Oj dzieje sie w Watykanie...
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
konto usunięte
2013-03-12, 23:37
Przypadek? Nie sądzę...
Leet
2013-03-12, 23:59
@up
przypadkiem się wydało
konto usunięte
2013-03-13, 18:50
konto usunięte
2013-03-13, 20:28
Teraz będą tam dzieci
@Ja-ah-qu-ub-el - pojedź kiedyś do jakiegokolwiek, nawet ultra-konserwatywnego kraju islamskiego (typu Iran czy Syria) i mogę Ci zagwarantować, że w każdym większym mieście znajdziesz i dom publiczny i miejsca schadzek dla "ciepłych" panów.
konto usunięte
2013-03-13, 22:05
@bloodwar
Widzę dużo podróżujesz i masz ciekawe życie erotyczne
Ale afera to że zasrańcy chcą odwrócić uwagę od obecnych problemów pedofilią wśród księży bo pewnie jakby zrobili dochodzenie to taki sam odsetek pedofilii znaleźli by wśród nauczycieli muzyki albo języka angielskiego to nie znaczy że ten apartament jest dla nich miejscem przyjemności tylko świadczy o tym że te osrane pedały są wszędzie i coraz śmielej się z tym obchodzą a powinni siedzieć za murem
bloodwar napisał/a:
mogę Ci zagwarantować, że w każdym większym mieście znajdziesz i dom publiczny i miejsca schadzek dla "ciepłych" panów.
Widać, że nie z jednego pieca chleb jadłeś (a spora część tych pieców musiała stać w melinach, burdelach i miejscach schadzek dla "ciepłych" panów).
13.03.2013 - dzień wyboru papieża. Czyli 1+3+0+3+2+0+1+3=13 przypadek? Nie sądzę.
My tu pierdu mierdu, a Papinek już wybrany i cieszy papę na nasze pieniądze
konto usunięte
2013-03-13, 22:25
Będą mieli blisko do swoich
...napisała jakże kochająca Polaków i katolików michnikowska "gazeta wybiórcza"..
Sadole zdecydujcie się, albo wierzycie wyborczej i tvn albo nie...
konto usunięte
2013-03-13, 23:06
@up
Nie sraj tak żarem na Michnika. On tylko przedrukował informacje z dwóch sporych dzienników. Naprawdę to nie jego wina, że świętoszki w kieckach mają takie hobby po całym dniu trudów w walce z szatanem.
Ale ja nie o tym chciałem napisać. Jak się wam chce to sobie znajdźcie adres tego klubu i popatrzcie na okolicę. Zauważycie pewnie, że tajemnicza moc nie wpuściła samochodu google street na uliczki, z których można bezpośrednio zobaczyć rzeczoną nieruchomość. Zaiste, niebywała zapobiegliwość waszych pasterzy.