👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Pamietam jak sie przerabiało tą konsole za 50 zł aby piraty wchodziły
A potem nocki w resident evil po japonsku i duke nuken

wystarczyło mieć jedną oryginalną płyte mogła być demówka żeby grać na piratach
wystarczyło poczekać aż się załaduje drugi obrazek przy starcie psx'a i wtedy przekładało się płyte na pirata i voila

thrill killa o ile dobrze pamietam wogole nie wydali ze wzgldu na brutalnosc, mozna bylo tylko jakas piracka wersje beta dostac

Pamiętam jak grało się zawsze od nowa, bo nie było jak zapisać bez karty :p

Cały czas mam tą konsolkę w piwnicy. Trzeba by kiedyś ponownie odpalić.
Szaraczek
Pamiętam jak po bazarach były sprzedawane PolyStation .
Obudowa PSX a w środku flaki Pegasus

Obudowa PSX a w środku flaki Pegasus

@Wszyscy wyżej
Pamiętam jak sie biliśmy kamieniami pod jaskinią o ognisko.
Piękne czasy, pamiętacie gimby? Pewnie, że nie.
Ale ja pamietam bo jestem taki zajebisty
Pamiętam jak sie biliśmy kamieniami pod jaskinią o ognisko.
Piękne czasy, pamiętacie gimby? Pewnie, że nie.
Ale ja pamietam bo jestem taki zajebisty
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie