👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niech nie puszcza dźwięków to zobaczymy czy "rozmawiać" będą, ale pomysł zacny

Czy może mi ktoś to przetłumaczyć? Zrozumiałem jedynie fragment o hydrancie na rogu ulicy i nodze właścicielki.
teraz czekam na polskie napisy o czym one gadały
tylko z rozmachem żeby na sadolu dobrze się oglądało
tylko z rozmachem żeby na sadolu dobrze się oglądało

Ja tam widzę filmik z mediaplayera 9, którzy przedstawia tego samego psa nagranego wcześniej jak wył
ale co ja tam wiem, przecież wam by można było wcisnąć że to chiński pies z wymiany erasmusa w schornisku
ale co ja tam wiem, przecież wam by można było wcisnąć że to chiński pies z wymiany erasmusa w schornisku

Dlaczego jak przeczytalem pierrwsze slowo, to odrazu gangnam style mi sie skojarzylo...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie