👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mam takiego w domu, chart angielski czy tam whippet, faktycznie zap🤬la jak głupi szczególnie jak widzi cel w postaci dzikiego zwierza - nic nie pomoże instynkt każe mu zap🤬lać i złapać.
Pobiega tak ze 15minut i leży cały dzień.
Pobiega tak ze 15minut i leży cały dzień.
podpis użytkownika
Życie jest jak pudełko czekoladek, otyłym nie starcza na długo.
Miałem kiedyś podobną sytuację za dzieciaka. Pies leciał na pełnej bo gonił za kotem, nie przeszkadzało mu to że stałem na drodze. Zaj🤬em w powietrzu półtorej obrotu bo przed uderzeniem lekko podskoczyłem. Półtorej to słowo klucz bo wylądowałem ryjem na utwardzonej drodze. Nie polecam

Posiadam Pitbula 2 latka ma. Moja kobieta go nienawidzi, w końcu udało mi się ja przekonać na spacer po lesie właśnie z moim pieskiem finał był taki jak na filmie wyżej

Kazdego pitbulla i jego wlasciciela bym odj🤬. Jak widzialbym starą bete trojke na podjezdzie to nawet nie pytalbym po co ci ten pies.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie