👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Czy właściciel jest jakimś debilem? Takie bydle powinno być na łańcuchu. Przecież ta biedna psina mogła coś od niego złapać.
Black Snake napisał/a:
Głupie. Ale Polacy to też debile. Wożę paczki z🤬bom... I w ch*j ludzi jest, którzy posiadają dom i mają na furtce "UWAGA! Groźny pies", "Ja tu pilnuję! Wchodzisz na własne ryzyko!". Domofonu, dzwonka ani k***a garnka z warzechą, w który szłoby napie**alać oczywiście przed płotem nie mają. Trzeba wejść i dobijać się do drzwi...
I teraz albo ryzykować i zostać pogryzionym... Albo wpie**olić 15 awiz w dzień i mieć na drugi dzień przej***ne bo skargi przyszły "ale myśmy cały dzień w domu byli".
To robie zdjecie furtki i adresu a jak szef sie przewali to mu pokazuje. Chyba ze za mieciutki jestes, boisz sie ze cie zwolnia i wolisz biegac przed psem
Też że te psy nie bały się wścieklizny. Ciekawe czy murzyn szczepiony
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie