Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Psy tak bardzo nie obronne
pikabu • 2025-03-21, 7:41

Miejscowemu żulikowi nie spodobało się że pani weszła z psami do sklepu. Właścicielkę psów zabrano do szpitala z urazem kręgosłupa i wstrząsem mózgu. Czusowoj, Rosja.
Zgłoś
daniel1040 2025-03-21, 13:01 1
Mało komu chce się wytrenować psa - wymaga to ogromu czasu, nawiązania więzi (więc inteligencji emocjonalnej) i odpowiedniego nastawienia aby pies wiedział gdzie jego miejsce w "stadzie".
Efekty za to są niesamowite - kompletna kontrola nad psami (smycz niepotrzebna) i na jedno hasło bez zastanowienia rozszarpią co tylko chcesz.
Takie "pańcie" i inne kutafony nie rozumiejące jak działa zwierzę i że samo jego posiadanie nie wystarczy to rak.
PS. Ukry do piachu.
Zgłoś
Bazyli.Kapusta 2025-03-21, 13:05
Arashi91 napisał/a:

Jak widać nie tylko z ludźmi nowoczesność robi rozp🤬ol. Pieski dzisiaj to też kaszana, psi psychiatra, behawiorysta, k🤬a wróżka od karmy. Nosz ja p🤬le, za chwile będziemy mieć homośluby dla psów.

Masz tak postępowe, inkluzywne i światowe poglądy, że powinieneś karierę w polityce robić!
Różnorodność Twoich punktów wyjściowych dla nowoczesnej polityki jest imponująca!
Zgłoś
Arashi91 2025-03-21, 13:25
Bazyli.Kapusta napisał/a:

dy, że powinieneś karierę w polityce robić!
Różnorodność Twoich punktów wyjściowych dl

Dzięki!
Zgłoś
Demon.z.Demoncji 2025-03-21, 13:28 5
Włażą wszędzie te p🤬dy z kundlami k🤬a, że się przejść nie da. J🤬i psiarze. Szczeka to k🤬a, ślini się, sra gdzie popadnie. J🤬e bałwany z psami.
Zgłoś
DanielWOW 2025-03-21, 15:09 1
I tu akurat koleś miał rację i dobrze zrobił
Zgłoś
dOpieca 2025-03-21, 15:10 1
Sie nauczy suka że pieski wszędzie wchodzić nie mogą
Zgłoś
elim 2025-03-21, 15:51 1
No i w końcu znalazły się te pieski które faktycznie nie gryzą.
Zgłoś
Nome 2025-03-21, 16:35
elim napisał/a:

No i w końcu znalazły się te pieski które faktycznie nie gryzą.

nie jestem pewna, to mogą być psy ze schroniska, jest teraz taka moda na adoptowanie psów, tylko że dorosły pies może nie uznać swojej nowej pani czy pana za członka stada i dlatego nie broni... nie wiem jakie inne wytłumaczenie coraz częstszych takich sytuacji... moje psy zawsze mnie broniły, a czasem to były małe kundelki.. także się dziwię

podpis użytkownika

God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!
Zgłoś
chada 2025-03-21, 16:36
Ja tam bym mu naj🤬 za takie zaczepianie ludzi, żeby nie było niesprawiedliwie to jej też za wchodzenie z kundlami do spożywczaka
Zgłoś
silwerbalk 2025-03-21, 17:00 1
Przepraszam ale tutaj pan żuł ma rację .... Z psami się nie wchodzi do sklepu ....
Zgłoś
AnonnnXX55598 2025-03-21, 18:48 1
Przeciez to baba zaczela go nap🤬lac, zjeby xD Wy pewnie na miejscu tego faceta byscie padli na kolana i zaczeli przepraszac, co?
Zgłoś
żmij 2025-03-21, 19:23 1
Nome napisał/a:

moje psy zawsze mnie broniły,

Bo jesteś samiczką

podpis użytkownika

Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
Nome 2025-03-21, 22:33 1
żmij napisał/a:

Bo jesteś samiczką

ty samcu

podpis użytkownika

Zgłoś
żmij 2025-03-21, 22:35 1
Nome napisał/a:

ty samcu

Bij mnie!
I mów brzydkie słowa!

podpis użytkownika

Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
Nome 2025-03-21, 22:37 1
żmij napisał/a:

Bij mnie!
I mów brzydkie słowa!

na razie wystarczy

podpis użytkownika

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie