Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Psy też mają uczucia
DiabelTaty • 2022-03-03, 16:56
Reakcja psa na śmierć jego właścicielki
Brak dokładnej informacji skąd pochodzi nagranie, prawdopodobnie Brazylia.

Zgłoś
~Dostojny 2022-03-03, 17:05 5
Nie lubię psów, ale ten wygląda na sympatycznego.

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
DMT 2022-03-03, 17:12 12
Bardzo dobra decyzja. Będzie o jedno miejsce w schronisku więcej...

podpis użytkownika

Q L I M A X
Zgłoś
Flodzia 2022-03-03, 17:25 55
Zgłoś
mygyry 2022-03-03, 18:07 4
Upały jak c🤬j a ona taka zimniutka
Zgłoś
Kris891 2022-03-03, 18:30 4
Ten pies to po prostu zwykły nekrofil.
Zgłoś
dejwid092 2022-03-03, 18:52 22
WiesławPaleta napisał/a:

I gdzie ta reakcja? Zwykły kundel obwąc🤬je zmarlaka i łazi po nim. Widać, że nawet nie jest świadomy, że jego pańcia wyzionęła ducha, tylko myśli, że ucięła kolejną drzemkę.
Z tym przyjmowaniem Ukrów do Polszy, to podejrzewam, że jakaś połowa Polaczków ma takie same zdanie, jak ty, tylko się boi publicznie wypowiedzieć, bo po prostu nie wypada. To przyjmowanie ukraińskich wojennych wygnańców jeszcze nam się odbije sraczką (czytaj: nielegalny napływ cz🤬chów i ciapsonów do Polski, więcej darmozjadów do wykarmienia w PL, przeciążenie i tak już c🤬jowej służby zdrowia w PL, więcej kovidozy w PL bo wpuszczają bydło jak leci bez masek i testów, narażenie Polski na ataki militarne ze strony Putlera, itp, itd...)

Wyłącz tv otwórz okna w mieszkaniu niech sie przewietrzy i ty też udaj sie na spacer i dotlen mózg bo za chwilę to wjadą ci zielone ludziki i człowiek śniegu...
Zgłoś
korowiow777 2022-03-03, 19:34 6
znając sadola byłem pewien że podniesie nogę i naszcza na babcię a tu takie zakończenie, nijakie trochę...

podpis użytkownika

zmarnowałem 22 znaki
Zgłoś
xionc e2rd 2022-03-03, 20:09 5
qzi666 napisał/a:

wole przyjąć tego psa zamiast urków. jestem nie polityczny i dostane ban ale mam wyj🤬e ilu tych ukków pochodnych człowieka zdechnie

Ludzka k🤬a z ciebie, nie ban ale c🤬je do dupy ci się należą

podpis użytkownika

xiędzu
Zgłoś
NataliaW 2022-03-03, 21:25 3
Ojej jakie to wzruszające, aż mi dupę zatkałooo
Zgłoś
7wporzondku 2022-03-03, 21:46 4
Adoptowałem skurczybyka ostatnio ze schroniska. Mam nadzieje, ze go przeżyje
Zgłoś
JimGabon 2022-03-04, 12:07 2

Zgłoś
14.Gumiś 2022-03-05, 20:43 1
A jak miał zareagować, pomodlić sie?
Zgłoś
Rucham_Ci_Starą 2022-03-06, 11:52 4
Kiedy mój wujek zmarł pozostawił po sobie starszego jamnika, bardzo sympatyczny psiak, pełen energii, kochane psisko. Ale po śmierci właściciela zmienił się, wył, ujadał, szukał Pana, jadł mało, siedział pod bramą i uciekał by go szukać. Po miesiącu znalazła go ciocia na jego łóżku, martwego. Zwierzę zawsze okaże ci więcej wdzięczności niż człowiek. Nie rozumiem "ludzi,, którzy nie lubią zwierzaków. To przecież nasi przyjaciele, pomagają nam. I nie, nie jestem lewakiem bo mam w dupie mniejszości, lgbt itp ale za zwierzę bym zabił jak ktoś by źle potraktował. Nie raz z resztą to robiłem. Raz k🤬s chciał utopić kotki w worku ale na jego nieszczęście ja to widziałem. Kotki uratowałem, on miał rozwalony ryj, połamane palce i ogólnie nie mógł się podnieść. Koty rozdałem a jeden u mnie został. Inna sprawa to bahory które męczyły żaby nad jeziorem. Kopniak i okładanie badylami aż sp🤬alały małe c🤬je. Jakieś sk🤬ysyny kopały gołębie to podeszłem do nich i wepchnąłem ich do rzeki z mostku. 3 gołębie wziąłem do domu bo nie mogły dojść do siebie, 2 przeżyły a jeden nie. W szkole był taki c🤬jek co się chwalił że strzelał do zajęcy, jastrzębii to jego nowa kurtka posłużyła mi jako szmata do chodnika a plecak jako PiSuar. K🤬y należy tępić.
Zgłoś