📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:38

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Murzyn zrzucający słuchawki za pomocą siły umysłu... Coś mi tu nie pasuje...
powłoka lewego płatu czołowego skroniowej części mego mózgu właśnie wyleciała przez prawą komorę moich nozdrzy.

Zarentha napisał/a:
Murzyn zrzucający słuchawki za pomocą siły umysłu... Coś mi tu nie pasuje...
"murzyn" i "umysł" to słowa, które nie mogą występować w jednym zdaniu.
To sztuczka Szatana!
W podobny sposób słuchawki stracił pilot pod Smoleńskiem, przyciągneły je ruskie magnesy, co było później dobrze wiecie,,,,

DiesIrae napisał/a:
Przywlókł jakieś szamańskie sztuczki prosto z buszu
![]()
Tylko mi tu nie szamanuj

To jest proste omg mam podobne sluchawki w pracy ane sa na mocnych drutach ktore sie naciagaja i to nie problem zauwazcie jak porusza czolem i skora to pozniej zsuwa sie z glowy i samo zeskakuje hah ludzie!

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie