Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 40 minut temu
facet85 2014-03-17, 23:03 5
jak się nudzisz to podrzuć film na psy, to się Panem zainteresują. Dostanie może upomnienie to się zastanowi cwaniak następnym razem, że ktoś może nagrywa jego łysą morde.
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-17, 23:12 44
Znam typa. To Łysy. Nie dziękuj.
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-17, 23:15 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
T3rror 2014-03-17, 23:22 6
Ooo, gaz to zajebista opcja na takich kretynów
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-17, 23:55 1
ciekawe że głównie ludziom z kamerkami takie przygody się zdarzają...
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-17, 23:58 238
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-17, 23:58 1
Dlatego nie kupuję kamerki. Rzadko mam powód, żeby kogoś nagrać, bo rzadko zdarzają mi się takie sytuacje a jakbym kupił, to pewnie męczyłbym się co chwilę.
Zgłoś
RockyWood 2014-03-18, 0:29 1
Zgłoś
makabrax 2014-03-18, 1:04 22
Zgłoś
kenzol 2014-03-18, 1:46 11
Na filmiku nie widać było czy samochód z kamerką zostawił wystarczająco dużo miejsca Skodzie, wyprzedzając ją. Na podstawie prędkości jazdy wydaje się że nie i wcisnął mu się przed samym nosem, stwarzając zagrożenie na drodze. Potem skodziarz chciał pokazać charakterek i wykonał niebezpieczny manewr wyprzedzając gościa z kamerką, a na końcu poszedł pokazać mu kto rządzi na drodze gdy stanęli na czerwonym Czyli wojnę zaczął kierowca w samochodzie z kamerką, a reszta akcji to już frustracja i obrona własnej dumy przez obu kierowców. Kurde, coś ostatnio udzielam się pod każdym filmikiem z przypadkami na drodze. Chyba jestem ekspertę
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-18, 1:53 3
Zgłoś
voltener 2014-03-18, 8:05 8
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-18, 10:20 12
Zgłoś
Bezem 2014-03-18, 11:13
Moje osiedle na sadolu, tego się nie spodziewałem. Weź na policję to wrzuć i tyle.

Btw. rejestracja z Białołęki
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem