SlimShady napisał/a:
piekło kobiet
I szczypało mężczyzn.
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
RobsoN napisał/a:
Oczywiście że tak, z dupy ta sytuacja się nie wzięła, jeszcze powinna mu batonem naj🤬. Tępić to c🤬te gówno niech wyp🤬ala do siebie tuktukami jeździć.
Sam piszesz że nie wiadomo co się działo wcześniej. A p🤬lisz że to bohaterka prawie.
Skąd w ogóle wiesz że c🤬k? Bo k🤬a brodę ma?
1 idiotki jeżdżą i chodzą same po niebezpiecznych miejscach, bardzo często kończy się to gw🤬tem, a nawet śmiercią. Inne znowu atakują niewinnego faceta gazem 😂.
Oczywiście j🤬 c🤬tych, ale nie mam zamiaru też bronić i usprawiedliwiać tej idiotki. Nic tylko taką udusić na miejscu, a jak ktoś jest alergikiem i ma astmę jak ja, to dostając takim gazem ma podwójnie przesrane. Niezapomniane chwile.
Oczywiście j🤬 c🤬tych, ale nie mam zamiaru też bronić i usprawiedliwiać tej idiotki. Nic tylko taką udusić na miejscu, a jak ktoś jest alergikiem i ma astmę jak ja, to dostając takim gazem ma podwójnie przesrane. Niezapomniane chwile.
Stawiam diamenty przeciwko orzechom że owa tępa dzida nie poniesie za to żadnych konsekwencji, ta też tępa dzida wystawi gościowi c🤬jową ocenę, w związku z tym ucierpi tylko i wyłącznie kierowca. Moja rada: następnym razem lać w mordę.
Może po danych z appki znalazła że c🤬k pierdział w pasiakach za napaść na kobiecie np i uznała że zgodnie z rozumem należy go prewencyjnie zagazować tak jak to robili z ż🤬dami
Może nie wzięła leków na schizofrenię albo jeszcze jej nie zdiagnozowali. Temu koleżanka nie dowierza jej zachowaniu bo w wyniku choroby tymczasowo jej odj🤬o a na koniec nie potrafi jej odpowiedzieć dlaczego to zrobiła. Kolega miał żonę z tą chorobą trochę mi opowiadał co potrafiła odj🤬.
Dobrze że koleś miał kamerkę, jeszcze by go ta oszołomka oskarżyła o molestowanie bo coś jej odwaliło, a w jukej łatwo trafić za kratki w takiej sytuacji.
Chciał je zgw🤬cić widać że się do nich dobierał słownie xd pewnie tak napiszą lewackie k🤬y
Siriuz napisał/a:
Aha bąknął coś pod nosem i zupełnie normalnym zachowaniem jest zagazować mu mordę.
W sumie chyba jest ż🤬dem, bo wydaje mi się, że pada tam "it's jew!" więc... tak!

podpis użytkownika
Quae nocent, docent