dlaczego ? prewencyjnie gdyby ciapaty miał pomysła na głupoty
🤪🤪🤪
ps ale powinna to zrobic pod domem - tepa p🤬da
🤪🤪🤪
ps ale powinna to zrobic pod domem - tepa p🤬da
podpis użytkownika
forza nostra legge
Ja nie rozumiem. Skasowałbym p🤬dzie tego ryja, że by jej matka nie poznała.
Ta baba ma szczękę i łapy jak facet.
Niech zbawia ci Niebiosa
Od biesów duszę! - Wziąwszy kuszę,
Zabiłem albatrosa.
podpis użytkownika
Dlaczego, stary, patrzysz tak?Niech zbawia ci Niebiosa
Od biesów duszę! - Wziąwszy kuszę,
Zabiłem albatrosa.

Dlaczego psycholka i dlaczego szalona ?, a c🤬j go wie co było przed dezodorantem z pieprzem. Ciapaki nie szanują kobiet, może coś bąknął pod nosem… tak więc spokojnie z tymi ocenami.
co to za gaz, skoro w zamkniętym aucie, żadna z tych lasek nie odczuwa skutków?
RobsoN napisał/a:
Dlaczego psycholka i dlaczego szalona ?, a c🤬j go wie co było przed dezodorantem z pieprzem. Ciapaki nie szanują kobiet, może coś bąknął pod nosem… tak więc spokojnie z tymi ocenami.
Aha bąknął coś pod nosem i zupełnie normalnym zachowaniem jest zagazować mu mordę.
[ Dodano: 2024-08-06, 11:37 ]
Caanonierka napisał/a:
A to nie Nowacka?😜😜😜
To ona
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.

Siriuz napisał/a:
Aha bąknął coś pod nosem i zupełnie normalnym zachowaniem jest zagazować mu mordę.
Oczywiście że tak, z dupy ta sytuacja się nie wzięła, jeszcze powinna mu batonem naj🤬. Tępić to ciapate gówno niech wyp🤬ala do siebie tuktukami jeździć.

RobsoN napisał/a:
Nie chcę za bardzo bronić ciapaka ale jak bąknął, to mogła wysiąść a nie pieprzem po ciapatym ryju j🤬. Ogólnie c🤬j babom w dupę a ciapaty do pieca
piekło kobiet
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.