Na pewno większość z was uzna, że to fejk, ludzie tam są podstawieni bla bla bla bla bla... W większości filmów koleś pokazuje na czym polegają jego tricki. Polecam obczaić je na YT.
Niechaj sczeznę jeśliż ci owy materiał wystąpił już wcześniej
A tam p🤬lenie, sprobuj na cpn'ie zatankowac za 100zl i wcisnac babie kit, ze to Ty im dolales! Daj znac jak poszlo.
Ps. ladnie wyszedles na zdjeciu, chyba nowe polo...
Konto usunięte
2012-01-14, 1:22
Albo weź z tacy kościelnemu. Chociaż nie, czarni tą metodę opanowali do perfekcji. Przeklną Cię z ambony ale najpierw Cię oskubią.
Konto usunięte
2012-01-14, 11:42
Ludzki umysł jest bardzo podatny na takie rzeczy, więc żaden fake. Sam chciałbym być mentalistą.
ciekawe jak on to zrobił j🤬y
Konto usunięte
2012-01-14, 18:22
odpowiedni dobór słów, gestów i intonacji. Z jego filmików najbardziej podobał mi się ten jak wybranej osobie na ulicy kazał oddać wszystkie pieniądze, klucze i zegarek, a na końcu rozkazywał odejść. Coś pięknego...
up@ widziałem to - podzielam zdanie
Konto usunięte
2012-01-16, 12:13
taką "persfazją" się posłużyłeś że nikt błędu nie widzi:)
Konto usunięte
2012-01-16, 12:13
gówno prawda, wszystko jest wyreżyserowane.
Niezłe, ludzi zawsze idzie oszukać, czy podpuścić. Czy ktoś mógłby dodać tutaj ten filmik co każe komuś dać tą kase klucz itp?
Konto usunięte
2012-01-16, 12:37
ziuny napisał/a:
taką "persfazją" się posłużyłeś że nikt błędu nie widzi:)
część sadoli to słowo widzi pierwszy raz, wybaczcie mały ort. Jeśli razi tak jak cytowanego pana- proszę modków o poprawienie
@up ja mógłbym.
@upup
podpis użytkownika
Muminki cię widzą, Muminki cię śledzą, Muminki cię dorwą, zabiją i zjedzą.
Nie ma bata, rozumiem gdyby był sam, ale nie z kamerą, dźwiękowcem, oświetleniowcem i jeszcze jakimś dziadkiem.
podpis użytkownika
Though I walk through the valley in the shadow of death, I fear no evil, for I have fire support overhead.
wałek , wałek i jeszcze raz wałek