jakim fejkiem jak to same ptaki znane z mozliwosci nasladowania tego co uslysza.... poczytaj troche, odejdz od kompa warzywko
podpis użytkownika
My God, Have Mercy Upon My Enemies, Because I Won't

u nas w zoologicznym była papuga która zawsze mówiła "dzień dobry" jak wchodził ktoś do sklepu, później ją nauczyli mówić k🤬a i juz przestało byc miło

Ja p🤬lę, przeczytałem 'Płatki'. Wtf? gadać z Chocapicami? eh..
Adrianol napisał/a:
Widocznie kibole też chodzą do zoo
Ja p🤬le, człowieku, małpo, czy tam, k🤬a, c🤬j wie czym ty tam jesteś. Przestań czytać tą zasraną "ż🤬dpospolitą", "flakt" albo "gówno prawda" bo p🤬lisz. Że jak przekleństwa to od razu kibole?

Twoi starzy nie raz powiedzieli i powiedzą gorsze rzeczy. Zasrani kibole...
podpis użytkownika

Nie moja ani "Faktu" wina ze ta grupa"społeczna" która zbyt często wyładowuje swoją agresję fizycznie lub słownie zapracowała sobie u mnie na takie skojrzenie.
Jestem bardzo ciekawy czym osobiście cię tak skrzywdzili. Ale nie miejsce i czas na takie dyskusje. Swoją drogą, ta "grupa społeczna" jak to nazwałeś bardzo często robi dużo dobrego. Ale tego już nie przeczytasz w mediach opiniotwórczych. Poszukaj sobie na internecie o różnych akcjach kibicowskich, chociażby kibice Arki Gdynia 5 lat mają akcję "Żółto-Niebieski Mikołaj" inne ekipy też prowadzą co roku dużo akcji. Ale to są źli ludzie!
Naprawdę, poczytaj o tym i się zastanów, czy rzeczywiście masz rację.
Pozdrawiam, Kibol.
Naprawdę, poczytaj o tym i się zastanów, czy rzeczywiście masz rację.
Pozdrawiam, Kibol.
podpis użytkownika

ostanie jest dobre
"ccc fuck you"
fajne te papugi kupił bym sobie taką