👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

o takie sadystyczne to jest ze ja pier...
PS. Myslalem, ze jakies grilowane beda czy cos...
PS. Myslalem, ze jakies grilowane beda czy cos...
Kładą gołębie na lot.
Niby dachosrajce ale polskie pocztówki puszcza się spokojnie na 1000 km loty z holandii i niemiec
W czasie wojny często używany SMS na lini front- dowództwo
Niby dachosrajce ale polskie pocztówki puszcza się spokojnie na 1000 km loty z holandii i niemiec

@up Linekk
Wiem że zasrane całe miasto nie jest fajne, ale jakby nie było gołębi to te ćwieki nie byłyby potrzebne. O to mi chodzi
Wiem że zasrane całe miasto nie jest fajne, ale jakby nie było gołębi to te ćwieki nie byłyby potrzebne. O to mi chodzi
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie