Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
BambiPMT 2022-01-31, 16:17
5cio minutowa sesja z rakietą do tenisa i po problemie.
Zgłoś
ququa 2022-01-31, 16:32 2
czyżby ...nowa seria "Ptaki" (1963) reż. Alfreda Hitchcocka
Zgłoś
sothis 2022-01-31, 16:47 14
Bambrych napisał/a:

5cio minutowa sesja z rakietą do tenisa i po problemie.

Ten ptak Kolego prawdopodobnie odgania 'drwpieznika' od swojego potomstwa. Nie zrobiłbym takiemu krzywdy
Zgłoś
BambiPMT 2022-01-31, 17:10 4
sothis napisał/a:

Ten ptak Kolego prawdopodobnie odgania 'drwpieznika' od swojego potomstwa. Nie zrobiłbym takiemu krzywdy

No to tak samo jak australijska sroka. Ludzi goni po ulicy bo przechodzą obok gniazda.
Wyj🤬e mam czego k🤬a pilnuje. Rozj🤬 bym rakietą o asfalt jakby mnie dziobać próbowało.
Zgłoś
sothis 2022-01-31, 17:35 7
Bambrych napisał/a:

No to tak samo jak australijska sroka. Ludzi goni po ulicy bo przechodzą obok gniazda.
Wyj🤬e mam czego k🤬a pilnuje. Rozj🤬 bym rakietą o asfalt jakby mnie dziobać próbowało.

No no, faktycznie śmierć w oczach jak taka bestia napada. Też prawie bym się zesrał z grozy
I na pewno włączyłbym systemy obronne, walka! Walka z ptasią bestią, bo jak mnie udziobie to przecież nawet oko wybić może

A tak serio... Śmiechowy zwierzak, goście na filmie właściwie do tego podeszli. A Tobie się system walcz/uciekaj załącza bo...wróblowate gowienko lata? Wyluzuj trochę
Zgłoś
Pirania69 2022-01-31, 20:12 2
sothis napisał/a:

No no, faktycznie śmierć w oczach jak taka bestia napada. Też prawie bym się zesrał z grozy
I na pewno włączyłbym systemy obronne, walka! Walka z ptasią bestią, bo jak mnie udziobie to przecież nawet oko wybić może
A tak serio... Śmiechowy zwierzak, goście na filmie właściwie do tego podeszli. A Tobie się system walcz/uciekaj załącza bo...wróblowate gowienko lata? Wyluzuj trochę

Bo nikogo większego nie dałby rady pokonac
Zgłoś
Kuleczka 2022-02-01, 0:31
Ptaki to takie latające gady.
Zgłoś