👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kolejny który nie zna nazw jakie sie stosuje w kodeksie ruchu drogowym wymijanie to jest aut które jadą przeciw sobie na drodze dwukierunkowej, omijanie stałej nieruchomej przeszkody na naszym pasie ruchu która przeszkadza w normalnym ruchu, wyprzedzanie odbywa się gdy inny pojazd lub kolumna pojazdów porusza się w tym samym kierunku co nasz pojazd ale z mniejszą prędkością.
A pamiętam to gdyż za to oblałem egzamin na prawo jazdy. Więc jeśli autor tego postu ma prawo jazdy to właśnie widać jak znasz kodeks ruchu drogowego i pojęcia w nim stosowane.
A pamiętam to gdyż za to oblałem egzamin na prawo jazdy. Więc jeśli autor tego postu ma prawo jazdy to właśnie widać jak znasz kodeks ruchu drogowego i pojęcia w nim stosowane.
@kampton
Serio, ja się nie znam w ogóle, ale jak widzę taki komentarz, to mnie aż słabi. Jak już czytam wypociny obu stron, to oczekuję jakiejś dyskusji. A nie argumentów "jesteś tak słaby, że się nie wypowiem".
Serio, ja się nie znam w ogóle, ale jak widzę taki komentarz, to mnie aż słabi. Jak już czytam wypociny obu stron, to oczekuję jakiejś dyskusji. A nie argumentów "jesteś tak słaby, że się nie wypowiem".

Hejko, a powiedzcie jak to jest? Że jest to puchar czyli wszystkie auta są identyczne a gościu z kamerką na pokładzie jadący w tłumie i na prostej wyraźnie zaczyna wyprzedzać?? Umiejętności umiejętnościami no ale bez przesady.... czy to po prostu Rosja i są równi i równiejsi
pozdrawiam

pozdrawiam

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie