📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:33

facet tym jedzie jak bym miał podwójny zapas mocy w porównaniu do reszty...

Czy tylko mnie rozbawił tytuł?
Gościu rozegrał to jak ten cebulak Kubica którego osiągnięcia powodowane były kraksami innych zawodników. Do dzisiaj powinien Hamiltona po butach całować...
Gościu rozegrał to jak ten cebulak Kubica którego osiągnięcia powodowane były kraksami innych zawodników. Do dzisiaj powinien Hamiltona po butach całować...
Świetne
niby małe piździdzwonki z silniczkami od kosiarek, ale po dopracowaniu na tor mogą już trochę frajdy dać
no i książkowe (o ile ktoś kiedyś to usystematyzował
) wyminięcie kotła. Niestety mnie pozostaje Forza do takich wyczynów

Kubica i tak by z F1 odleciał, tak jak ostatnio Maldonado. Był zbyt niepewny w swojej jeździe.
A co do filmu, to wygląda zabawnie jak w wewnątrz auta jest radio pełna tapicerka itp a koleś w kasku i ubraniu wyścigowym
A co do filmu, to wygląda zabawnie jak w wewnątrz auta jest radio pełna tapicerka itp a koleś w kasku i ubraniu wyścigowym

Vettela chciały inne zespoły po pierwszym jego mistrzostwie, tylko Red bull żądał takiej kasy za zerwanie umowy z nimi, że nikt się nie godził
A McLareny nie tyle co upadły, co nie przystosowały się do nowych zasad. Odkąd bolidy nie są tankowane podczas wyścigów, i po zmianie silników na v6, McLareny pokazują się słabo. I to nie Hamilton wybrał Mercedesa tylko Oni jego. Równie dobrze mogli wziąć Buttona, ale był słabszy.
A McLareny nie tyle co upadły, co nie przystosowały się do nowych zasad. Odkąd bolidy nie są tankowane podczas wyścigów, i po zmianie silników na v6, McLareny pokazują się słabo. I to nie Hamilton wybrał Mercedesa tylko Oni jego. Równie dobrze mogli wziąć Buttona, ale był słabszy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie