emkens napisał/a:
Sami wiecie, co robi z saltem ten pies
ja wiem! ja wiem!

to nie jest Ramonka Kory
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
emkens napisał/a:
Sami wiecie, co robi z saltem ten pies
ten... co?!

~emkens, błagam

@Krzysztov
Masz rację, czuję skruchę,
Ekhym : ten zwierzopodobny ciotowaty stwór będący prawdopodobnie skrzyżowaniem waty cukrowej i myszoskoczka, pragnący by ktoś kiedyś nazwał go psem w głębi swego jednokomorowego serduszka, które pompuje w jego naczynka krwionośne lemoniadę o smaku zdechłej ryby.
Masz rację, czuję skruchę,
Ekhym : ten zwierzopodobny ciotowaty stwór będący prawdopodobnie skrzyżowaniem waty cukrowej i myszoskoczka, pragnący by ktoś kiedyś nazwał go psem w głębi swego jednokomorowego serduszka, które pompuje w jego naczynka krwionośne lemoniadę o smaku zdechłej ryby.
Widzę co on szalony zrobił z tym saltem! Bez sensu pytanie.
podpis użytkownika
"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, ż🤬dku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
spodobała się sunia murzynowi...
*sypki drift po blacie*
podpis użytkownika
plotę bzdury*sypki drift po blacie*

Nie dosyć, że pies pokarany za to jak wygląda, to jeszcze zakompleksiony właściciel, który sam tak nie zrobi a psu karze. Takie coś tylko w USA Show.

Zakompleksiony to jest właściciel pitbulla, rottweilera czy c🤬j wie jakiego potwora z kagańcem na ryju. Jeżeli nie potrafisz sie sam obronić jesteś p🤬da, boisz sie sam wyjsc z domu to jest sposób na kompleksy.