👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:54

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

W sumie to kapela jego brata,ale jak inaczej takie gówno wypromować? ;]

Nawet jeśli mają racje to jest to najbardziej gejowskie na świecie...
sorry ale to trzeba na harda przerzucić, ledwo minutę zdołałem obejrzeć <rzygi>
Rozumiem, że to coś trafiło na sadistic żeby autor tematu się trochę nad innymi sadystami poznęcał? Bo jak nie to chętnie bym tego kogoś obdarł ze skóry albo coś...
podpis użytkownika
better than you, bitch ;][img:fe12c2d772]http://flagcounter.com/count/fcLiO7/bg=0000CC/txt=FFFFFF/border=000000/columns=2/maxflags=12/viewers=0/labels=0/[/img:fe12c2d772]

A co oni się fujary łapią, że tacy wielcy pedofile, geje itp.
Piosenka wpada w ucho choć nie lubie takiej muzyki
Jest tylko jeden probelm - pudzian jest wszędzie, ja czekam kiedy go do formuły wezmą a i słyszałem, że z Otylią pływanie trenuje
Piosenka wpada w ucho choć nie lubie takiej muzyki
Jest tylko jeden probelm - pudzian jest wszędzie, ja czekam kiedy go do formuły wezmą a i słyszałem, że z Otylią pływanie trenuje

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie