📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
2025-12-08, 18:26
Syn_Milionera napisał/a:
Współczuję tym co wydali 50zł ze względu na tą walkę.
A najśmieszniejsze, że prawdziwa gala na Wembley z zawodnikami na wysokim poziomie (z trzema walkami o mistrzostwo) kosztowała 7,99zł.
Syn_Milionera napisał/a:
Współczuję tym co wydali 50zł ze względu na tą walkę.
a ja nie współczuje...
20.03.2021, godz 19:00
Znajdujesz na widowni największego świniaka. Podchodzisz, pytasz czy ma ochotę zawalczyć z pudzianem. Cyk gala uratowana.
Trochę jak w cyrku, gdy klown wybiera kogoś z widowni do odegrania numeru.
Znajdujesz na widowni największego świniaka. Podchodzisz, pytasz czy ma ochotę zawalczyć z pudzianem. Cyk gala uratowana.
Trochę jak w cyrku, gdy klown wybiera kogoś z widowni do odegrania numeru.
Co się stało? Nie oglądałem w TV, a szkoda mi czasu zanim drewniane serwery sadola wygenerują obraz...
Po Mariuszu trochę widzę jakby sam był zazenowany ta walką, a ten gruby kotlet widać że oddał walkę, pewnie ustawione, a miałem wczoraj już wydać te 40 zlociszy- tfuuu nie ma co parodia a nie KSW
bloodwar napisał/a:
Wszyscy wk***ieni że walka się nie odbyła ale mój kolega z roboty postawił 1000 zł, że walka się nie odbędzie był kurs 1:32, w poniedziałek jedzie odebrać wygraną swoim nowym Rolls-Roycem
To fajnego Rolls-Royce'a sobie kupi za te 32 tysiące
PhantomMask napisał/a:
Cytuj Daniel01 • Dzisiaj 8:29
oj dupa cie boli bo zobaczyles gorzka prawde o swoim idolu z klatki? pudzian juz wiele razy pokazal ze sie do tego sportu nie nadaje. i tu nawet nie chodzi o to ze zaczal trenowac mma majac 30 pare lat. nie ma serca do walki. oszukuje, chodzi na skroty, mysli ze zjadl wszystkie rozumy.przez ponad 10 lat trenownia mma nie jest w stanie zadac prawidlowego lewgo czy prawego prostego.
Dla mnie Pudzian skończył się w strongmanach. Jest kozak wiem ale przeciwników to mu chyba ustawiają.
Nikola M. (31 l.), właściciel agencji "Nico", w centrum miasta próbował zadźgać nożem Przemysława G. (36 l.), szefa konkurencyjnego "Specnazu".
Fame mma, ksw, punch down - wszystkie te pseudoligi to skok na kasę - na dzień przed walką zmieniają układ walk wieczoru. Ludzie płacą za jedno, a dostają zupełnie coś innego. Mam niejasne wrażenie, że to wszystko jest ustawione i używa się nazwisk tylko do reklamowania walk, a wtajemniczeni wiedzą, że walka i tak się nie odbędzie "bo kontuzja". Chyba taniej wychodzi wynająć kogoś znanego tylko do firmowania wieczoru, niż zeby naprawdę walczył. Poza tym nierówny poziom zawodników owocuje walkami po 30 sek, ani to show, ani sportowa rywalizacja.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie