Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2025-12-08, 18:26
Justynka99 2021-03-21, 11:17 2
Syn_Milionera napisał/a:

Współczuję tym co wydali 50zł ze względu na tą walkę.

A najśmieszniejsze, że prawdziwa gala na Wembley z zawodnikami na wysokim poziomie (z trzema walkami o mistrzostwo) kosztowała 7,99zł.
Zgłoś
picolo 2021-03-21, 11:27
Pudzian rozmieniał się na drobne.
Zgłoś
tyczka333 2021-03-21, 11:32 2
Syn_Milionera napisał/a:

Współczuję tym co wydali 50zł ze względu na tą walkę.

a ja nie współczuje...
Zgłoś
Zenonn 2021-03-21, 11:35 7
20.03.2021, godz 19:00
Znajdujesz na widowni największego świniaka. Podchodzisz, pytasz czy ma ochotę zawalczyć z pudzianem. Cyk gala uratowana.
Trochę jak w cyrku, gdy klown wybiera kogoś z widowni do odegrania numeru.
Zgłoś
elbuero 2021-03-21, 11:40 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
pazuzu 2021-03-21, 12:23 4
Walka ustawiona jak wybory sasina
Zgłoś
konto usunięte 2021-03-21, 12:44
Co się stało? Nie oglądałem w TV, a szkoda mi czasu zanim drewniane serwery sadola wygenerują obraz...
Zgłoś
eryk-antykleryk 2021-03-21, 12:47 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Carolina_Reaper 2021-03-21, 12:55
Po Mariuszu trochę widzę jakby sam był zazenowany ta walką, a ten gruby kotlet widać że oddał walkę, pewnie ustawione, a miałem wczoraj już wydać te 40 zlociszy- tfuuu nie ma co parodia a nie KSW
Zgłoś
EdmundKemper 2021-03-21, 13:10
bloodwar napisał/a:

Wszyscy wk***ieni że walka się nie odbyła ale mój kolega z roboty postawił 1000 zł, że walka się nie odbędzie był kurs 1:32, w poniedziałek jedzie odebrać wygraną swoim nowym Rolls-Roycem

To fajnego Rolls-Royce'a sobie kupi za te 32 tysiące
Zgłoś
konto usunięte 2021-03-21, 13:17
PhantomMask napisał/a:

Cytuj  Daniel01 • Dzisiaj 8:29

oj dupa cie boli bo zobaczyles gorzka prawde o swoim idolu z klatki? pudzian juz wiele razy pokazal ze sie do tego sportu nie nadaje. i tu nawet nie chodzi o to ze zaczal trenowac mma majac 30 pare lat. nie ma serca do walki. oszukuje, chodzi na skroty, mysli ze zjadl wszystkie rozumy.przez ponad 10 lat trenownia mma nie jest w stanie zadac prawidlowego lewgo czy prawego prostego.
Zgłoś
KIRA 2021-03-21, 14:06 2
Dla mnie Pudzian skończył się w strongmanach. Jest kozak wiem ale przeciwników to mu chyba ustawiają.
Zgłoś
rafalxp 2021-03-21, 14:32
Tak się dyma frajerów ,którzy za to płacą
Zgłoś
psychoczarny 2021-03-21, 14:38
Nikola M. (31 l.), właściciel agencji "Nico", w centrum miasta próbował zadźgać nożem Przemysława G. (36 l.), szefa konkurencyjnego "Specnazu".
Zgłoś
robsonx79 2021-03-21, 15:20
Fame mma, ksw, punch down - wszystkie te pseudoligi to skok na kasę - na dzień przed walką zmieniają układ walk wieczoru. Ludzie płacą za jedno, a dostają zupełnie coś innego. Mam niejasne wrażenie, że to wszystko jest ustawione i używa się nazwisk tylko do reklamowania walk, a wtajemniczeni wiedzą, że walka i tak się nie odbędzie "bo kontuzja". Chyba taniej wychodzi wynająć kogoś znanego tylko do firmowania wieczoru, niż zeby naprawdę walczył. Poza tym nierówny poziom zawodników owocuje walkami po 30 sek, ani to show, ani sportowa rywalizacja.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem