📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
2025-12-08, 18:26
To ze Pudzian złapał się siatki to żadne oszustwo. Właściwe to po to ona tam jest. Gorzej, ze dali mu jakiegoś amatora i oczekiwali, ze ludzie będą zadowoleni. Rownie dobrze ja bym mógł wejść na ten ring i gwarantuje ze pokazałbym więcej od tego tłuściocha.
Syn_Milionera napisał/a:
Współczuję tym co wydali 50zł ze względu na tą walkę.
Trzeba byc debilem, zeby wydac chocby zlotowke na te gowno "walki". Typ sie polozyl i lezal po czym przerwali "walke".
Po gębach widać że obaj za kołnierze wylewają, tylko że jeden przegryza twarożkiem a drugi chipsami XD
Bobaflet napisał/a:
Pomyślcie, gdyby do was zadzwonił ktoś z KSW i proponował powiedzmy 80k za walke z Pudzianem i przegranie jej w 1 rundzie. Nie zgodzilibyście się? Gościu w 1 minute zarobił tyle ile każdy przeciętny polak w 2 lata.
Ja bym nawet zgodził się na nokaut hehe
To fajne mamy te federacje w Polsce, takie nie za profesjonalne. Polecam urywki z walk przed Pudzianem, no jaja jak berety goście nawet gardy nie trzymają, biją się cepami jak za szkołą na szarpaninie .
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie