Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Pudzian vs Najman (KSW XII)
B................m • 2009-12-12, 0:23
Walka wieczoru podczas XII Konfrontacji Stylów Walki: Mariusz Pudzianowski kontra Marcin Najman zakończyła się po 44 sekundach
Dla tych, którym nie było dane obejrzeć w TV

Dominator dosłownie zdominował Najmana. Trochę zdołowały 2 godziny czekania dla 44 sekund masakry ;]
Zgłoś
B................m 2009-12-12, 1:04 4
nicramnet napisał/a:

Najodważniejszy w tej walce był sędzia. Gdyby nie dźwignia Pudzian machał by sędzią wyprowadzając ciosy w Najmana

Zrekompensowałeś moje rozczarowanie obrazem, który pojawił się w mojej głowie po przeczytaniu Twojego posta. Kiedy to Pudzian nie zauważając sędziego uwieszonego na jego ręce dalej leje Najmana, w tym samym czasie sędzia przeżywa wspaniałe chwile podczas lotów na relacji narożnik-twarz Najmana
Zgłoś
b................r 2009-12-12, 1:04 1
Byczarz - to trenuj w tym Anrzejowie Ja trenuję od 20-tu lat na Szwederowie na ulicy, wpadnij na Lwowską i zobaczymy te Twoje 9 lat karate i rok w MMA <lol>
Zgłoś
t................e 2009-12-12, 1:06 1
nicramnet napisał/a:

Poza tym to nie wina Pudziana, że kopnął go tak, że ten przeleciał na drugi koniec ringu. Bo niby kiedy miał wyważyć cios jak ten mu ciągle sp🤬alał.

buahahaha padlam xD
Zgłoś
szefooo 2009-12-12, 1:12 1
Mniej gadać. Więcej robić!

podpis użytkownika

ironią w ryj
Zgłoś
t................c 2009-12-12, 1:14 6
Przecież, w tej walce nie chodziło o technike, tylko o to kto kogo szybciej nap🤬li.
Zgłoś
Byczarz 2009-12-12, 1:16 1
bartdrummer napisał/a:

Byczarz - to trenuj w tym Anrzejowie Ja trenuję od 20-tu lat na Szwederowie na ulicy, wpadnij na Lwowską i zobaczymy te Twoje 9 lat karate i rok w MMA <lol>

Widać, że wychowany zostałeś na ulicy. Dziwi mnie tylko brak podpisu/avka z JP na 100%.

Przejrzałem Twoje posty(aż 4, było 5 ale jakimś cudem zniknął ten gdzie pojechałeś po moich rodzicach) i coś mi nie wygląda, abyś w ogóle miał te 20 lat.

podpis użytkownika

Na forum gnojki Cię oplują za wszystko,
Choć często czują trudność pisząc własne nazwisko.
Zgłoś
Xiaq 2009-12-12, 1:16 3
A mi się walka podobała - szybko sprawnie i na temat.
Nie ma dla mnie znaczenia jak to wyglądało, ważne że wygrał lepszy.
Zgłoś
c................r 2009-12-12, 1:18 1
szybciej niż gołota
Zgłoś
i................e 2009-12-12, 1:20
Biją od was większe emocje niż od tych co byli na ringu. Ja pudzianowskiemu życze powodzenia w tańcu
Zgłoś
Sklasyk 2009-12-12, 1:26 3
a tak sie napinał ten najmanik

podpis użytkownika

3d dupa dupa dupa
Zgłoś
b................r 2009-12-12, 1:31 4
Przejrzałem Twoje posty(aż 4, było 5 ale jakimś cudem zniknął ten gdzie pojechałeś po moich rodzicach) i coś mi nie wygląda, abyś w ogóle miał te 20 lat.

Mam tyle lat, że mógłbym być Twoim ojcem, ale jakbym miał mieć tak debilnego syna, wolałbym go wytrzeć w poduszkę. Nie próbuj nawet potyczek słownych ze mną bo Twoje IQ równa się temperaturze za oknem i szans takowych nie masz. Wiesz co to jest IQ, synku ? Wątpię...
Jaki Ty wrażliwy jesteś na punkcie osób, które Cię spłodziły...kompleks Edypa ? Czy masz żal, że Cię zrobili ?
Moja rada, wskocz starym do łóżka, niech Cię dorobią...
Zgłoś
h................r 2009-12-12, 1:31 4
Też uważam, że w tej walce nie było krztyny techniki, ale rozbawiła mnie strasznie. Zresztą z niecierpliwością czekam na następną walkę, gdzieś czytałem, że na następnego przeciwnika typowany jest Nastula, więc z Pudziana najprawdopodobniej niewiele zostanie.

Byczarz, ja rozumiem, że gdyby Pudzianowski próbował walczyć technicznie to najprawdopodobniej niewiele by pokazał, ale Najman również technicznie ssie. Boks w mma znaczy niewiele w przypadku gdy staje się naprzeciwko faceta cięższego o 30kg. Po prostu samymi pięściami nie jesteś w stanie utrzymać takiego pana na dystans, a taki głównie był plan Najmana. Pudzianowski, zresztą zupełnie przypadkowo zniszczył jego misternie ułożony plan w momencie wykonania pierwszego kopnięcia. Chociaż w większości kwestii oczywiście przyznaje Ci rację, to z jednym się nie zgadzam gdyby Pudzian próbował walczyć technicznie już po pierwszym bloku to zwyczajnie ta walka nie byłaby dobra. W mma liczy się głownie skuteczność, nie misternie wypracowana technika,szybkość czy siła. To tylko elementy składowe, Jeśli wygrywasz to jesteś lepszy i tyle, a w tym pojedynku Najman został przez Pudzianowskiego wręcz zmiażdżony.
Zgłoś
b................r 2009-12-12, 1:37 1
no jest tak, że zaczyna się to trenować (czyt. MMA) :/
Mieszane sztuki walki (MMA, Mixed Martial Arts) – dyscyplina sportowa, w której zawodnicy sztuk i sportów walki walczą wręcz przy dużym zakresie dozwolonych technik (w zasadzie dopuszcza się wszystkie techniki dozwolone w innych sportach walki bez broni). Mieszane sztuki walki wyrażają jeden ze współczesnych kierunków rozwoju sztuk walki – zapewnienie widowiska sportowego, w którym walka toczy się przy jak najmniejszych ograniczeniach, ale jednoczesnym zminimalizowaniu ryzyka śmierci i poważnych, trwałych obrażeń ciała
Zgłoś
b................a 2009-12-12, 1:38 1
dźwignia sędziego i po Pudzianie}
Zgłoś
bitch 2009-12-12, 1:38 1
Co tu dużo pisać. Wiadomo że jak wiedzie się taranem na drzwi to nie mają szans. Tak samo było w tej walce

podpis użytkownika

"Zbrodnia to czyn nie idea.
Każdy o niej myśli, ale tylko ludzie wolni jej dokonują.
Ja jestem wolny."
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie