Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 12 minut temu
Pudzian vs Najman (KSW XII)
konto usunięte • 2009-12-12, 0:23
Walka wieczoru podczas XII Konfrontacji Stylów Walki: Mariusz Pudzianowski kontra Marcin Najman zakończyła się po 44 sekundach
Dla tych, którym nie było dane obejrzeć w TV

Dominator dosłownie zdominował Najmana. Trochę zdołowały 2 godziny czekania dla 44 sekund masakry ;]
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2009-12-12, 1:40 1
Profilaktycznie przypominam Wam o pkt. 6 zasad pisania postów.
Zgłoś
konto usunięte 2009-12-12, 1:43 5
Najman jeszcze nie spuchł a internauci już działają
znalezione przed chwilą
Zgłoś
konto usunięte 2009-12-12, 1:47 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
nicramnet 2009-12-12, 1:47 6
Ostudzę Was trochę.
Mariusz oni czekają już na Ciebie, aż się schylisz

Zgłoś
konto usunięte 2009-12-12, 1:50 1
ziomki z ghetta
Zgłoś
konto usunięte 2009-12-12, 1:55 2
a pasa polsatu to już mu nie dali
Zgłoś
konto usunięte 2009-12-12, 2:02 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
nicramnet 2009-12-12, 2:06 1
Blodhgarm napisał/a:

(...)w tym samym czasie sędzia przeżywa wspaniałe chwile podczas lotów na relacji narożnik-twarz Najmana

Nie ma to jak zrobić dźwignie całym ciałem na jedną rękę

Marzy mi się walka Pudzian - Fedor konfrontacja siły z techniką.
To by było coś!
Zgłoś
konto usunięte 2009-12-12, 2:29 3
Zgłoś
konto usunięte 2009-12-12, 3:08 3
gdyby walczyli cale 2 rundy to by z Najmana zostaly bokserskie kotlety mielone
Zgłoś
konto usunięte 2009-12-12, 3:14 3
Nie jestem ekspertem, ale byłem gotów postawić całą swoją kasę na Najmana. Zawsze myślałem, że technika i doświadczenie są dużo ważniejsze od siły. Jedyna szanse Pudzianowi dawałem w parterze, gdzie masa i siła mogła go uratować. Lekko się zdziwiłem przebiegiem walki. Albo Najman to taki cienias, albo ja jestem taki laik, albo jedno i drugie
Zgłoś
konto usunięte 2009-12-12, 3:22 2
wracając do jednostek czasu..

1 najman- 3 gołoty

A tak na poważnie to i tak szacunek dla obu
Zgłoś
Arysto 2009-12-12, 3:22 3
Byczarz technika powiadasz?A po za matą wygrałeś gdzieś "technicznie"?Mam nadzieję na szybką odpowiedź z Twojej strony.
Zgłoś
konto usunięte 2009-12-12, 3:42 1
Zgłoś
konto usunięte 2009-12-12, 3:55 3
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem