ale niedoj🤬y kawał... jak to się na głównej znalazło? przecież "dejav who" nie brzmiałoby nawet podobnie do "déjà vu" :/
a tak btw to aż szukałem w translatorze googla jak by mogło brzmieć 'who' czytane po francusku i wyszło jakby ktoś próbował odpalać malucha.... Link (kliknijcie na ikonkę odsłuchu to się przekonacie)
a tak btw to aż szukałem w translatorze googla jak by mogło brzmieć 'who' czytane po francusku i wyszło jakby ktoś próbował odpalać malucha.... Link (kliknijcie na ikonkę odsłuchu to się przekonacie)

Coraz więcej postów sadystycznych tutaj
chyba czas zmienić serwis polecacie coś?

Ale zj🤬e towarzystwo... Déjà vu wymawiają inaczej w każdym kraju - w Polsce pewnie jakoś deża wi, w USA dejża wu, itp. Wystarczy przeczytać i zrozumieć, a się przyp🤬alacie jakbyście wszyscy byli native speakerami
Toć jest napisane, że to Dejav, a nie Deja. A Who ma aspirowane H, takie z przydechem, więc nie chamskie H tylko ledwo słyszalnie, wręcz nieme.
Dowcip ma sens i nie jest zły.

Dowcip ma sens i nie jest zły.

mateusos napisał "J🤬 francuzów" kiedy ja napisałem "J🤬 czarnych" to było wielkie halo że jestem prostakiem, a więc powiem, jestem francuzem i czuję się tym urażony a więc liczę że moderator usunie jego komentarz inaczej pozwę sadola do sądu, compris?!
Mais fais pas ta pisseuse, pratiquement tout est permis sur le net. Eh puis, c'est pas sur ce site que tu trouveras du monde tolérant, sale français