Główna Poczekalnia Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wiewór 2018-12-04, 7:48 11
O sk🤬ysyn chińczyk przebiegły ile sobie myszuf nałapał.
Po robocie wróci, rzuci je na fryturę i będzie miał chrupkie zagryzkie do wieczornego filmu.
Zgłoś
nowynick 2018-12-04, 8:31 38
nr 3 to mysz z Europy Zachodniej - c🤬j z jedzeniem trzeba wyciągnąć łapkę i pomóc innym...
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2018-12-04, 8:57 5
Coś jakby duże te "myszy".
Ja bym wprowadził małą modyfikację, wlał tam kwas zamiast wody.
No chyba, że to dla chińczyka... to jedzenie by się zmarnowało.
Zgłoś
woytasw 2018-12-04, 9:28 9
Turniej 4 skoczni
Zgłoś
panar3 2018-12-04, 11:03 4
Aż mi się ich szkoda zrobiło, tak patrzą...
Zgłoś
LaChupacabra 2018-12-04, 12:43 2
Obrzydliwe gryzonie, żywcem do pieca.
Zgłoś
konto usunięte 2018-12-04, 13:02 20
Ja coś takiego założę sobie na działce. Z jedną modyfikacją... otóż mam studzienkę z przyłączem wody, gdzie co roku gnieżdżą mi się zaskrońce i biedaczyska giną z głodu. Zawsze znajdą jakiś sposób, żeby się przecisnąć do środka. Zrobię taką pułapkę na klapie do tej studzienki i w ten sposób powstanie automatyczny karmnik dla zaskrońców, które będę mógł spokojnie potem wybierać co jakiś czas, zanim zdechną z głodu, i wypuszczać do lasu.
Zgłoś
QuarioX 2018-12-04, 13:24
Od razu w sosie.
Zgłoś
migrab88 2018-12-04, 14:07 8

Typ ma konto na youtubie poswiecone pułapką na myszy. Rekonstruuje tez starożytne pułapki
Zgłoś
Wiewór 2018-12-04, 14:16 5
@up
Zajebiste hobby. Mordowanie myszy i jeszcze znęcani się nad nimi, żeby się topiły. Facet powinien iść na terapię.
Zgłoś
migrab88 2018-12-04, 14:26 1
No powinien, zwłaszcza ze ma na swoim profilu kilkadziesiat tych filmow i nie wierze ze az tyle ma myszy w garażu. Musi je kupowac tylko po to zeby pozniej nagrac film jak je zabija. Ma chlop pomysl na zycie moze kogos zainspiruje do zaczecia kariery youtubera sadysty
Zgłoś
Antek01 2018-12-04, 15:09 6
Może nie w garażu, ale na wsiach gdzie ludzie trzymają różne zapasy, tego gówna potrafi się tyle namnożyć, że później faktycznie ciężko sobie z tym poradzić. Jedni kupują koty, bądź małe psy i tresują je do łapania, a inni tworzą pułapki.
Jak komuś żal tego gówna, to polecam przygarnąć do domu cygański tabor, bądź inną c🤬cką rodzinę, bo śmiało można te gryzonie do nich porównać.
Zgłoś
konto usunięte 2018-12-04, 15:35 1
Wody za mało nalał
Zgłoś
BigDaddyD 2018-12-04, 16:47 4
Abraxus napisał/a:

@up
Zajebiste hobby. Mordowanie myszy i jeszcze znęcani się nad nimi, żeby się topiły. Facet powinien iść na terapię.

Jakbyście nie mieli przez szkodniki nie mieli w cudzysłowie czego do garnka włożyć to byście inaczej śpiewali
No, ale w sumie czego wymagać od ludzi, skoro większość godzi się już z tym, jak Państwo zabiera im ponad połowę pieniędzy w podatkach. A takich mysz potrafi być na farmie w setkach, także na pewno ma gość pole do eksperymentowania. Polecam krótki Polski film Szczurołap, to se zobaczycie ile potrafi tego być w np. w chlewie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem