Temu kto to zrobił, powinni go znaleźć i zamknąć w ciemnym pomieszczeniu z dwoma napalonymi murzynami
pizgnięte z wiochy
h................h
2013-08-03, 16:55
Takie akcje robią na wsiach żeby im quady/enduro nie rozjeżdżało ścieżek i nie hałasowało.
Ile Ty zap🤬lałeś, że nie widziałeś linki!?
Sam jak widzę, to wypierniczam do kosza, raz nawet był po prostu zaciśnięty gruby drut.. w dupe tym wieśniakom wsadzić taką linkę, po same migdałki.
n................l
2013-08-03, 16:56
C🤬j mnie motocyklisci,sam jezdze na rowerze, i k🤬a czemu ja mam odpowiadac za to ze jakis koles na 250 centymetrowym 2 suwie rozpiedala mu trawe?
Aczkolwieknie zmienia to faktu, ze ktos kto to rozwiesza, powiniem po ryju dostac.
quadem w dupe sobie wiedźta mieszczuchy
podpis użytkownika
plotę bzdury
*sypki drift po blacie*
m................y
2013-08-03, 16:59
Takie rozwieszanie linek nie podchodzi pod usiłowanie zabójstwa?
Po pierwsze skoro bierzesz z innego portalu to po co wstawiasz logo innego?
A po drugie ktoś kto robi takie rzeczy z linkami musi mieć ostry ucisk na mózgu i nie nadaje się do życia w cywilizowanym świecie.
Właśnie będę jeździć po lesie. Zawsze biorę telefon, więc o ewentualne zdjęcia bądźcie spokojni.
podpis użytkownika
Naziolek napisał/a:
Darson emituje najwięcej promieniowania.
@nopel - temu bo na jeżdżących po lasach motocyklistów nie ma innej rady.
B................v
2013-08-03, 17:29
Urządźmy polowanie na wieśniaków.
n................l
2013-08-03, 17:31
@Atreyu no kurde stary, tez tego nie popieram, ale jakby na to nie spojrzec - mozna w ten sposób zabić. Jakby ciapak jechał - K🤬A, sam bym zawiesił coś takiego,
Z 2 strony masz racje, motocyklistow w lesie raczej nie da sie powstrzymac...
Ale czemu rowerzysci tez maja cierpiec? Sadze ze nawet ktos na koniu moze ucierpiec z tego powodu, nie wiem nie zdazy dac po heblach... yyy nie zdazy zahamowac (nie, nie wiem jak sie jezdzi koniem) i jebs.
Darson666 napisał/a:
Właśnie będę jeździć po lesie. Zawsze biorę telefon, więc o ewentualne zdjęcia bądźcie spokojni.
Jeździj, byle szybko. Twój telefon zostanie zaj🤬y, a zwłoki zbezczeszczone. Zdjęcia i tak zobaczymy.
niedaleko mnie nad zbiornikiem gdzie jeżdżę na rybki też rozwieszają to gówno i bardzo dobrze bo na quadach całe rozlewiska rozjeżdżają ! nie wolno tam h🤬ją jeździć ale i tak policja tam też nie dojedzie, rowerzyści mają nieco dalej trasę rowerową . jeśli ktoś sobie przez to zrobi krzywdę to jedynie przez własną głupotę ! za niszczenie przyrody zawsze pętla z drutu
podpis użytkownika
,,Polacy są samą odwagą. Są straszni!''
Dorothy Thompson
s................n
2013-08-03, 18:17
ogłaszam turniej pod tematem! Motory vs quady vs rowery!
złapać taką p🤬dę i powiesić na lince za c🤬ja albo cyce niech zdycha
podpis użytkownika
Musicie uruść żeby to zrozumieć
K................s
2013-08-03, 19:13
Rowery na tory ?