Czyli to co sadole lubią
Swoją drogą nie wiem czy ta kuchnia jakaś w c🤬j mała czy te sk🤬iele takie rosłe
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kuchni nawet nie próbuję komentować. Ale jak ktoś wie co to za zajebisty klej, to niech się podzieli tą wiedzą.
Burdel jak w murzyńskiej chacie. Nic dziwnego, że szczury wielkości kota.
P.S. Te dwa małe wyp🤬y się nieźle zsynchronizowały
podpis użytkownika
Akcja pt. "Wspieramy Sadola": Premium za grosze:
KLIK, albo zrzutka:
KLIK
Prawie same konkrety poszły się j🤬.usza się dobrze w tej ostatniej chałupce czuć, skoro takie duże wychodzą.
Bo to jest kuchnia na której gotują "kompot"
Liczylem na symulacje na komcu podpalenia mysiej chatki
ja p🤬le , psy sa mniejsze od tych szczurow
Ci, co komentują kuchnię i wielkość szczurów - polecam iść do okulisty. Na frontach szafek kuchennych po prawej stronie nie widać tej maty, ani wiercących się szczurów, a fronty te są wykończone w połysku.
Zawinąć i myk roladkę do piekarnika.
k🤬a ustawiony filmik aż oczy bolą!
Żarcie samo przyszło do kuchni, zaraz smażone będzie.
kryptonowa_laska napisał/a:
Ci, co komentują kuchnię i wielkość szczurów - polecam iść do okulisty. Na frontach szafek kuchennych po prawej stronie nie widać tej maty, ani wiercących się szczurów, a fronty te są wykończone w połysku.
"Wejścia" szczurów też nie widać.
Fake.
One się respawn'ują pod tą zaj🤬ą węglem kuchenką, ktora ma wyjście jak dla kota? Szczury są bardzo inteligentne, nawet jeżeli jeden by wszedł w tą mate, reszta nie. Fake...