Ale trzeba być ostatnim debilem, by nie umieć wrzucić filmu na sadola, tylko trzeba nagrywać ekranem galerię xD .
to samo pomyślałem, debil ale chociaż już nie zakolak xD
Zamilcz tępaku. Jedzie kierownik ślepy albo zapatrzony w tok-sroka a później płacz bo człowieka rozjechał " bom nie zauważył"
Odważnie mi dogryzłeś. Będę musiał z tym żyć.
Najgorsze co nam świat robi to, że wmawiają nam że ludzie są dobrzy i wszystko będzie dobrze tylko trzeba się uśmiechać i nie być narzekającym prawakiem. Dają to pierwszeństwo na pasach i ludzie nauczeni, że wszystko jest dobrze, ludzie się kochają i zaraz zachowuje i mnie przepuści jak wejdę. Później się okazuje, że ludzie to idioci, pacy za kółkiem, świry, i ludzie którzy mają prawko ale się nie nadają do jazdy i przychodzi weryfikacja wszystkiego. Coś jak czysta energia w UE, panele, wiatraczki i miłość, przyjdzie jakiś kryzys albo wojna i będzie to zweryfikowane. Wyobraźcie sobie, że wszystko jest na prąd, włącznie z samochodami i podczas wojny ktoś wali we wszystkie możliwe transformatory i rozdzielnie. Kraj stanie w 2 dni i nie daj Boże ja zrobią to w zimie. Powinni nas uczyć w szkołach, że urzędnik jest od tego żeby wychwycić każdy nasz błąd i nas dojechać, a nie że to pracownik państwowy i on jest dla nas. I znowu przychodzi weryfikacja. Jesteśmy na szczycie ewolucji, byliśmy najbardziej bezwzględni i dlatego wygraliśmy i taka nasza natura. Świat jest zły, tylko każdy udaje, że jest inaczej.
No masz człowieku trochę racji. Szczególnie z aspektem wojennym. Prąd to infrastruktura krytyczna. I powinna być dobrze zabezpieczona
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie