Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:07
JebacPis100procent Wczoraj 21:00 1
Smalcucha do gara i wytapiać smalec z tego co z niego zostało!
Zgłoś
Rimal Wczoraj 21:20 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
DżonPol2 Wczoraj 21:35
Pan zabił osa 😁
Zgłoś
Puczysta Wczoraj 22:45
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Zgłoś
brzeku90 Wczoraj 23:03
Łaża świete krowy w kapturach 0 oceny sytuacji czysta karma
Zgłoś
TwójCzarnyPan Wczoraj 23:08
Zgłoś
ufok Wczoraj 23:54
Zgłoś
enanthate Dzisiaj 0:06
radek225 napisał/a:

Ale trzeba być ostatnim debilem, by nie umieć wrzucić filmu na sadola, tylko trzeba nagrywać ekranem galerię xD .

to samo pomyślałem, debil ale chociaż już nie zakolak xD
Zgłoś
agrus11 Dzisiaj 3:07 1
Najgorsze co nam świat robi to, że wmawiają nam że ludzie są dobrzy i wszystko będzie dobrze tylko trzeba się uśmiechać i nie być narzekającym prawakiem. Dają to pierwszeństwo na pasach i ludzie nauczeni, że wszystko jest dobrze, ludzie się kochają i zaraz zachowuje i mnie przepuści jak wejdę. Później się okazuje, że ludzie to idioci, pacy za kółkiem, świry, i ludzie którzy mają prawko ale się nie nadają do jazdy i przychodzi weryfikacja wszystkiego. Coś jak czysta energia w UE, panele, wiatraczki i miłość, przyjdzie jakiś kryzys albo wojna i będzie to zweryfikowane. Wyobraźcie sobie, że wszystko jest na prąd, włącznie z samochodami i podczas wojny ktoś wali we wszystkie możliwe transformatory i rozdzielnie. Kraj stanie w 2 dni i nie daj Boże ja zrobią to w zimie. Powinni nas uczyć w szkołach, że urzędnik jest od tego żeby wychwycić każdy nasz błąd i nas dojechać, a nie że to pracownik państwowy i on jest dla nas. I znowu przychodzi weryfikacja. Jesteśmy na szczycie ewolucji, byliśmy najbardziej bezwzględni i dlatego wygraliśmy i taka nasza natura. Świat jest zły, tylko każdy udaje, że jest inaczej.
Zgłoś
sothis Dzisiaj 8:45
Zgłoś
DziQ1916 Dzisiaj 9:16
Kierowca pewnie pójdzie siedzieć za kundla a pod celą pewnie znajdzie się obrońca piesków to mu dodatkowo odbyt rozerwą.
Zgłoś
htp Dzisiaj 11:01
Kroki71 napisał/a:

Zamilcz tępaku. Jedzie kierownik ślepy albo zapatrzony w tok-sroka a później płacz bo człowieka rozjechał " bom nie zauważył"

Odważnie mi dogryzłeś. Będę musiał z tym żyć.
Zgłoś
placek Dzisiaj 11:28 2
pierwszeństwo ameb na pasach to najgłubszy pomysł
Zgłoś
impressa88 Dzisiaj 11:50
agrus11 napisał/a:

Najgorsze co nam świat robi to, że wmawiają nam że ludzie są dobrzy i wszystko będzie dobrze tylko trzeba się uśmiechać i nie być narzekającym prawakiem. Dają to pierwszeństwo na pasach i ludzie nauczeni, że wszystko jest dobrze, ludzie się kochają i zaraz zachowuje i mnie przepuści jak wejdę. Później się okazuje, że ludzie to idioci, pacy za kółkiem, świry, i ludzie którzy mają prawko ale się nie nadają do jazdy i przychodzi weryfikacja wszystkiego. Coś jak czysta energia w UE, panele, wiatraczki i miłość, przyjdzie jakiś kryzys albo wojna i będzie to zweryfikowane. Wyobraźcie sobie, że wszystko jest na prąd, włącznie z samochodami i podczas wojny ktoś wali we wszystkie możliwe transformatory i rozdzielnie. Kraj stanie w 2 dni i nie daj Boże ja zrobią to w zimie. Powinni nas uczyć w szkołach, że urzędnik jest od tego żeby wychwycić każdy nasz błąd i nas dojechać, a nie że to pracownik państwowy i on jest dla nas. I znowu przychodzi weryfikacja. Jesteśmy na szczycie ewolucji, byliśmy najbardziej bezwzględni i dlatego wygraliśmy i taka nasza natura. Świat jest zły, tylko każdy udaje, że jest inaczej.

No masz człowieku trochę racji. Szczególnie z aspektem wojennym. Prąd to infrastruktura krytyczna. I powinna być dobrze zabezpieczona
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem