📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:07
elim napisał/a:
Na szczęście tylko pies, człowiek cały.
a chłodnica na szrot.
Ale trzeba być ostatnim debilem, by nie umieć wrzucić filmu na sadola, tylko trzeba nagrywać ekranem galerię xD .
Byłem kiedyś świadkiem podobnej sytuacji. Stała kobieta z psem przy przejściu dla pieszych. Całe zdarzenie miało miejsce jeszcze przed wprowadzeniem pierwszeństwa dla pieszych. Jechał ciąg samochodów. Nagle piesek stwierdził, że on dłużej czekać nie będzie i ruszył do przodu. Pech chciał, że akurat prosto pod koła autobusu. Z psa pozostała mielonka, a kobieta darła się i szarpiąc za smycz rozrzucała szczątki pupila. Dla niej była to tragedia, ale śmiesznie to wyglądało.
htp napisał/a:
Ludzi też coraz więcej.
Zamilcz tępaku. Jedzie kierownik ślepy albo zapatrzony w tok-sroka a później płacz bo człowieka rozjechał " bom nie zauważył"
Hyperion napisał/a:
Byłem kiedyś świadkiem podobnej sytuacji. Stała kobieta z psem przy przejściu dla pieszych. Całe zdarzenie miało miejsce jeszcze przed wprowadzeniem pierwszeństwa dla pieszych. Jechał ciąg samochodów. Nagle piesek stwierdził, że on dłużej czekać nie będzie i ruszył do przodu. Pech chciał, że akurat prosto pod koła autobusu. Z psa pozostała mielonka, a kobieta darła się i szarpiąc za smycz rozrzucała szczątki pupila. Dla niej była to tragedia, ale śmiesznie to wyglądało.
czemu nie nagrałeś?
A jeśli to był pies przewodnik?
Teraz jest jeszcze opcja pies półprzewodnik xD
Teraz jest jeszcze opcja pies półprzewodnik xD
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie