- Obywatelu pułkowniku! Doszły mnie słuchy, że strasznie przeklinacie przy innych! To prawda!?
- Ot, p🤬lił jakiś poj🤬iec, obywatelu generale!
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2014-01-19, 3:13
Siedzę w nocy z soboty na niedziele przy komputerze i czytam kawały ze stajni Bongmana. Jestem skończony...
Popatrzyłem na autora i się nie zawiodłem...
i ten kretyn spamuje tym i innym gownem ktory lezy w poczekalni i jakies kiepy klada na to piwo ?! swiat sie konczy...
Wchodzi facet do kawiarenki internetowej i pyta:
- Czy są wolne komputery?
- Nie, mamy wszystkie szybkie.
konto usunięte
2014-01-19, 11:50
Nie śpię bo nak🤬iam suchary
BongMan w wojsku można przeklinać przy innych, byle by nie obrażać podwładnych albo przełożonych.
Przynajmniej tak było jak ja byłem, chyba że i tam już poprawność dotarła.
konto usunięte
2014-01-19, 14:25
śmieję się do tej pory
konto usunięte
2014-01-19, 15:30
I Generał nic nie zrobi bo oboje oficerowie.
konto usunięte
2014-01-19, 17:56
Obaj... Poza tym czemu miałby nic nie zrobić? W każdym korpusie obowiązują te same zasady przełożeństwa. Poza tym na c🤬j się udzielam pod kawałem BongMana...
Ok. Jestem zalogowany na tym portalu z 2 lata. Nie istotne w sumie. Pierwszy raz skomentuje post tej k🤬y jaka jest ten autor. Żenada 1000. Tylko dlaczego gimbazjada daje mu piwa? Moda jakaś?
Gówno od tego frajeroc🤬la automatycznie powinno iśc w "suchary"
To już nie są suchary, tylko pseudo żarty, z których śmiać mogą się co najwyżej 8 letnie dzieci... no k🤬a, bez przesady.... co jeden to głupszy i mniej śmieszny... a właściwie to śmieszne one nie były nigdy, więc "mniej śmieszne" być już nie mogą. Idź pan w c🤬j z takim gównem.