👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Aż ściska w środku z zażenowania i głupoty, że mogło powstać coś takiego..
Majomir napisał/a:
Mój kolega z Gniezna tak zginął Waluś RIP
Gdyby właściwe policzki nastawiali przygłupy
to wystarczyła by zwykła maść na ból dupy.
A tak w mózgu uszkodzi się cóś
Poległ Waluś i cieszy się ZUS

Ale dupcie ładne tylko powinny być nagie bo w tych czasach sami wiecie węgorz i te sprawy

Zamiast po boziemu stać pod lasem, dupy sobie oklepują.
I jak to potem takie poobijane p🤬dy r🤬ać?
Rumuńskie tirówki w grobach się przewracają.
I jak to potem takie poobijane p🤬dy r🤬ać?
Rumuńskie tirówki w grobach się przewracają.

jimiq napisał/a:
Flodzia uratowała temat
Nie zgadzam się. Jest jeszcze gorzej zwłaszcza drugi film niby nagrany normalnie poziomo a przerobiony na debilny format pionowy. Czy my już żyjemy w Idiokracji? Biorąc pod uwagę treść i formę
ja jebie gdzie ten świat zmierza, czekam na konkurencje gdzie faceci będą z liścia nap🤬lać laski, tylko nie wiem co będzie punktowane, styl czy odległość na jaką p🤬da poleci
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie