Jaki ojciec taki syn > z małego wyrośnie idiota, a dokładniej zostanie tym samym idiotą jakim się urodził.
Rebeliant napisał/a:
Jaki ojciec taki syn > z małego wyrośnie idiota, a dokładniej zostanie tym samym idiotą jakim się urodził.
jeśli przeżyje dzieciństwo....
Ojciec roku
oj tam nic mu się nie stało, kiedyś dzieciaki non stop spadały z drzewa, płotu, biły się z innymi dzieciakami i robily dziesiątki innych głupot i jakoś się przeżyło, teraz rodzice hodują takie p🤬dy że wystrzczy że krzywo spojrzysz a dziecko już musi iść do psychologa bo ma traumę

pazuzu napisał/a:
Ojciec roku oj tam nic mu się nie stało, kiedyś dzieciaki non stop spadały z drzewa, płotu, biły się z innymi dzieciakami i robily dziesiątki innych głupot i jakoś się przeżyło, teraz rodzice hodują takie p🤬dy że wystrzczy że krzywo spojrzysz a dziecko już musi iść do psychologa bo ma traumę
pewnie się dalej biją i spadają, ale nie kojarzę żeby mój stary kiedy byłem czterolatkiem nap🤬lał mną po ścianach czy meblach....
nowynick napisał/a:
pewnie się dalej biją i spadają, ale nie kojarzę żeby mój stary kiedy byłem czterolatkiem nap🤬lał mną po ścianach czy meblach....
Nie pamiętasz bo od tego nap🤬lania straciłeś pamięć

Jaki ojciec, ślepi jesteście? Typowe zabawy starszego brata z młodszym...
hdposter napisał/a:
Tu macie większą wersję
Serio?
Na pocieszenie:

Boldrik napisał/a:
Do pełni szczęścia zabrakło tylko okna za plecami.
albo półki na wysokości głowy