👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie wchodzę ani na kwejka ani na to drugie gówno ponieważ najzwyczajniej w świecie nie mam czasu i chęci na szukanie 1 porządnego filmiku na miliony gówna dlatego wchodzę na sadistic więc odpieprz się i sam/a wstaw.
Wbrew pozorom te kółeczka nie są takie trudne. Trzeba sie tylko zanurzyć głębiej i ustami tak jakby "pierdzieć"
. Wiem wiem zaraz mnie zhejtujecie że pewnie z domu nie wychodzę i basen widziałem tylko na ekranie ale kiedyś trenowałem pływanie i takimi sztuczkami człowiek sobie nadrabiał "żywiołowość" tego sportu. Pozdrawiam tych którzy jednak pójdą za mają radą i wyp🤬zął sobie kilka kółek!

są tacy co uchem takie kółka robią i się nie chwalą
chciałem wspomnieć o odbycie, ale dupnie to by wyglądało

chciałem wspomnieć o odbycie, ale dupnie to by wyglądało

Ale dosyć długo wytrzymał pod wodą, biorąc pod uwagę fakt, że każde puszczone kółko równe było dodatkowej utracie tlenu w płucach

Jestem pełen podziwu. Byłbym jeszcze bardziej, gdyby zrobił to samo dupą.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie