W jakimś programie widziałem jak jakiś młody koleś chyba z Polski też wykonywał tą sztuczkę ale za c🤬j nie wiem jak to robią.
podpis użytkownika
Trzeźwość to stan przejściowy...
Jakby ktoś jeszcze się głowił nad tym - film jest puszczony od tyłu (wyuczone kwestie itp).
grandl napisał/a:
Jakby ktoś jeszcze się głowił nad tym - film jest puszczony od tyłu (wyuczone kwestie itp).
czyli napój normalnie leciałby z kieliszków do puszki, tak?

Było, w puszce jest mała dziurka, przez którą usuwa się połowę jej zawartości, następnie zgniatamy ją i na wieczko naklejmy kawałek czegoś czarnego, żaby sprawiała wrażenie otwartej. aby "napełnić puszkę" wystarczy zatkać palcem tą małą dziurkę i potrząsnąć, ciśnienie zrobi swoje i mamy napełnioną w magiczny sposób puszkę.
Vexille napisał/a:
Było, w puszce jest mała dziurka, przez którą usuwa się połowę jej zawartości, następnie zgniatamy ją i na wieczko naklejmy kawałek czegoś czarnego, żaby sprawiała wrażenie otwartej. aby "napełnić puszkę" wystarczy zatkać palcem tą małą dziurkę i potrząsnąć, ciśnienie zrobi swoje i mamy napełnioną w magiczny sposób puszkę.
trzyma się to kupy. tym bardziej że na koniec musiał tą puszkę bardzo przechylić żeby zaczęło się z niej wylewać, gdyby była pełna, przechyliłby tylko trochę i już by leciało. dzięki

Zamiast myśleć jak ON to zrobił, zacznijmy szukać takiej puszki z browarem...
grandl napisał/a:
do łagrów debilu.
Dziurka z boku przykryta palcem (po ówcześniejszym opróżnieniu 1/3 bodajże)
Puszka zgnieciona o 1/3 zawartości której już nie ma
Potrząśnięcie + przytrzymanie palcem ... domyśl się geniuszu.
na wieczku czarny papier, albo cokolwiek czarnego co imituje dziurke ...
ot Ci cały k🤬a sekret....
Od tyłu... ja p🤬le co za baran... od tyłu to Cie stary co wieczór bierze pod kołdrą.
@up
Uprzedziłeś mnie

co wy p🤬licie to był prawdziwy magik
podpis użytkownika
Mięciutkie trumny dlatwojego przedwcześnie zmarłego dziecka.
japier.. akurat mi się browar skończył dawać go do mnie i niech zapełni te puste puszki

golip napisał/a:
W jakimś programie widziałem jak jakiś młody koleś chyba z Polski też wykonywał tą sztuczkę ale za c🤬j nie wiem jak to robią.
Program ten to "52", który kiedyś puszczali na MTV.
Efekt z piwem od 6:21
No i szkoda, że kiepsko mu wychodzi sztuczka z piwem, chociaż ma ciekawy sposób na wyprostowanie puszki.