Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
golip 2012-03-20, 18:26
W jakimś programie widziałem jak jakiś młody koleś chyba z Polski też wykonywał tą sztuczkę ale za c🤬j nie wiem jak to robią.

podpis użytkownika

Trzeźwość to stan przejściowy...
Zgłoś
grandl 2012-03-20, 18:30 1
Jakby ktoś jeszcze się głowił nad tym - film jest puszczony od tyłu (wyuczone kwestie itp).
Zgłoś
chybeck 2012-03-20, 18:55 27
grandl napisał/a:

Jakby ktoś jeszcze się głowił nad tym - film jest puszczony od tyłu (wyuczone kwestie itp).

czyli napój normalnie leciałby z kieliszków do puszki, tak?
Zgłoś
V................e 2012-03-20, 19:08 27
Było, w puszce jest mała dziurka, przez którą usuwa się połowę jej zawartości, następnie zgniatamy ją i na wieczko naklejmy kawałek czegoś czarnego, żaby sprawiała wrażenie otwartej. aby "napełnić puszkę" wystarczy zatkać palcem tą małą dziurkę i potrząsnąć, ciśnienie zrobi swoje i mamy napełnioną w magiczny sposób puszkę.
Zgłoś
BMWswap 2012-03-20, 19:16
Vexille napisał/a:

Było, w puszce jest mała dziurka, przez którą usuwa się połowę jej zawartości, następnie zgniatamy ją i na wieczko naklejmy kawałek czegoś czarnego, żaby sprawiała wrażenie otwartej. aby "napełnić puszkę" wystarczy zatkać palcem tą małą dziurkę i potrząsnąć, ciśnienie zrobi swoje i mamy napełnioną w magiczny sposób puszkę.

trzyma się to kupy. tym bardziej że na koniec musiał tą puszkę bardzo przechylić żeby zaczęło się z niej wylewać, gdyby była pełna, przechyliłby tylko trochę i już by leciało. dzięki
Zgłoś
~LegendarnyZiom 2012-03-20, 20:00
Czyli Jezus żyje i do tego jest Azjatą.
Zgłoś
Mar0 2012-03-21, 6:56
Czarodziej k🤬a jego mać się znalazł.
Zgłoś
d................9 2012-03-21, 11:25
Zamiast myśleć jak ON to zrobił, zacznijmy szukać takiej puszki z browarem...
Zgłoś
golip 2012-03-21, 18:56 3

podpis użytkownika

Trzeźwość to stan przejściowy...
Zgłoś
Devilyn 2012-03-21, 22:48
grandl napisał/a:

do łagrów debilu.

Dziurka z boku przykryta palcem (po ówcześniejszym opróżnieniu 1/3 bodajże)

Puszka zgnieciona o 1/3 zawartości której już nie ma

Potrząśnięcie + przytrzymanie palcem ... domyśl się geniuszu.

na wieczku czarny papier, albo cokolwiek czarnego co imituje dziurke ...

ot Ci cały k🤬a sekret....

Od tyłu... ja p🤬le co za baran... od tyłu to Cie stary co wieczór bierze pod kołdrą.

@up

Uprzedziłeś mnie
Zgłoś
Dekorator 2012-03-21, 22:52
co wy p🤬licie to był prawdziwy magik

podpis użytkownika

Mięciutkie trumny dlatwojego przedwcześnie zmarłego dziecka.
Zgłoś
k................a 2012-03-21, 22:56
0:42 syrena strażacka ...
Zgłoś
C................e 2012-03-21, 23:55
japier.. akurat mi się browar skończył dawać go do mnie i niech zapełni te puste puszki
Zgłoś
n................c 2012-03-21, 23:55 1
golip napisał/a:

W jakimś programie widziałem jak jakiś młody koleś chyba z Polski też wykonywał tą sztuczkę ale za c🤬j nie wiem jak to robią.

Program ten to "52", który kiedyś puszczali na MTV.
Efekt z piwem od 6:21
No i szkoda, że kiepsko mu wychodzi sztuczka z piwem, chociaż ma ciekawy sposób na wyprostowanie puszki.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie