👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Burek13 napisał/a:
Tylko zachodzi pytanie z jakiego powodu Autop🤬a hamowała
To nie ma znaczenia (przynajmniej u nas).
Pord nakazuje jazdę bezpieczną, m.in. z bezpiecznym odstępem.
Więc ten z tyłu ma tak jechać, jakby ten z przodu musiał nagle hamować.
Zresztą tak się uczy(ło - nie wiem jak teraz, kiedy zajmują się wożeniem Adriana na narty, pilnowaniem Kaczyńskiego, czy niesprawdzaniem pojazdów w kolumnach) kierowców BOR-u. Mieli tak jeździć, jakby zza każdego zakrętu miało coś na nich wyjechać.
Bardzo męczące, ale w normalnych warunkach też da się zachowywać bezpieczny odstęp.
Jeśli sądzisz, że nie mam racji, to pokaż przepis pord zezwalający na niezachowywanie bezpiecznego odstępu, w zależności od tego, z jakiego powodu hamuje ten z przodu.

ComeToDie napisał/a:
chłop z 35 mil zachamował do 0 w sekundę i to wina motoc🤬y. Jebnij się w łeb
Zahamował bo mu nagle twoja mama na monocyklu wyskoczyła na drogę albo inny pies. I to było jego prawo. Zrób prawo jazdy to pogadamy.
ComeToDie napisał/a:
chłop z 35 mil zachamował do 0 w sekundę i to wina motoc🤬y. Jebnij się w łeb
chłopczyku oddaj prawko lepiej
ComeToDie napisał/a:
chłop z 35 mil zachamował
Nie, nie był chamem.

Nieuzasadnione ostre hamowanie. W Cebulandii jest za to nie mały mandat, chyba jakieś 2500 CBL.
juderaus napisał/a:
Nieuzasadnione ostre hamowanie. W Cebulandii jest za to nie mały mandat, chyba jakieś 2500 CBL.
"Przed koła mógł mi wybiec pies, ale w ostatniej chwili zwątpił i jednak nie wybiegł na jezdnię, lecz zmusił mnie to do awaryjnego hamowania."
Już masz swoje uzasadnienie. Teraz spróbuj mi udowodnić, że ściemniam.

Andrzejas napisał/a:
"Przed koła mógł mi wybiec pies, ale w ostatniej chwili zwątpił i jednak nie wybiegł na jezdnię, lecz zmusił mnie to do awaryjnego hamowania."
Już masz swoje uzasadnienie. Teraz spróbuj mi udowodnić, że ściemniam.
wyrok Sądu Okręgowego w Poznaniu z 20 kwietnia 2021 r. (IV Ka 255/21) dokladnie takie było tłumaczenie w tej sprawie. w polsce za takie działanie do 5 k grzywny.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie