📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:34

Fajna muchobojka... pytanie po co przeładował, wyrzucając dobry nabój? Całe szkolenie w FSB wp🤬du.
@dr_dex tak zajebiście dba o swoich rodaków, że Rosjanie mając w kraju złoża, które pozawalałyby im żyć na poziomie Kanadyjczyków mają poziom zycia gdzieś między Ukraińcami a Mołdawianiami XD weź się ogarnij, Rosjanie są przez niego i wierchuszkę drenowani od lat- tylko ich podlewają alko, żeby się nie zbuntowali jak normalni ludzie (czyli np. tak jak my w okresie PRL).

Jakiś czas temu gadałem z ruskiem, który powiedział, że Putin zawsze będzie prezydentem nie dlatego, że fałszuje wybory, ale dlatego, że kto na niego nie głosuje znika na parę miesięcy.

... (czyli np. tak jak my w okresie PRL).
91 rok urodzenia . To się nażyłeś w PRL.
91 rok urodzenia . To się nażyłeś w PRL.
krukibiale napisał/a:
@dr_dex tak zajebiście dba o swoich rodaków, że Rosjanie mając w kraju złoża, które pozawalałyby im żyć na poziomie Kanadyjczyków mają poziom zycia gdzieś między Ukraińcami a Mołdawianiami XD weź się ogarnij, Rosjanie są przez niego i wierchuszkę drenowani od lat- tylko ich podlewają alko, żeby się nie zbuntowali jak normalni ludzie (czyli np. tak jak my w okresie PRL).
Zawsze mnie bawi argument, że Rosja ma złoża surowców więc powinna być drugim szejklandem.
No tylko zadaj sobie pytanie, czy Saudowie są bogaci z samego faktu posiadania ropy, czy z faktu jej sprzedaży

Teraz pozostaje tylko zagłębić się w temat rynków zbytu Rosji i chętnych do kupowania od niej.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie